Now Reading
Chris Norman revine cu un nou recital în România

Chris Norman revine cu un nou recital în România

Revista Psychologies
chris-norman-revine-cu-un-nou-recital-în-românia

După succesul concertului din 15 mai de la BT Arena din Cluj Napoca, Chris Norman revine cu un nou recital în România, de data aceasta la Sala Palatului din București. Show-ul va avea loc pe 6 noiembrie și îi va aduce pe scenă alături de Chris Norman pe Geoff Carline (chitară, voce), Martina Walbeck (clape, voce), Axel Kowollik (bass, voce), Dorino Goldbrunner (tobe), Rachel Parga (chitară, voce).

În deschiderea concertului, prezentat de Dan Negru, vor urca din nou pe scenă nume mari din industria muzicii românești.

Regele audiențelor, Dan Negru, așteaptă cu nerăbdare concertul declarându-ne: „Pe 6 noiembrie la Sala Palatului voi prezenta unul dintre idolii generației mele, Chris Norman (Smokie). Ce bucurie mai mare decât să ajungi să-ți prezinți idolii generației cu care ai crescut. Așa sunt eu cu Chris Norman. Abia aștept concertul din 6 noiembrie de la Sala Palatului”.

La concertul din primăvară, peste 7.000 de clujeni și public din toate colțurile lumii au dovedit BT Arena neîncăpătoare. Și pe 6 noiembrie ne așteptăm la un show live 100% și un spectacol de zile mari, care ar fi bine să nu fie ratat.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro.

„Ne bucurăm că am reușit împreună cu nume mari ale muzicii românești și internaționale să realizăm acest spectacol grandios. Publicul își dorește asemenea show-uri, așa că așteptăm bucureștenii la al doilea concert 100% live cu Chris Norman (Smokie) la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023, unde vă așteptăm cu drag. Biletele deja se vând foarte bine, deși mai este puțin timp până la concert, probabil că vom declara în curând sold out al acestui eveniment”, încheie organizatorul evenimentului, Radu Groza.

Chris Norman a devenit celebru în anii ’70, fiind primul solist al formației Smokie. Albumul de debut, „Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, „If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No 1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum „Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, „I’ll Meet You At Midnight”, „Needles And Pins” sau „Living Next Door To Alice”.

Afiș concert Chris Norman, Sala Palatului 2023Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. Anii ’80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, „Midnight Lady”. Piesa a fost un succes, s-a vândut în mai bine de 1 milion de exemplare, iar în Germania a stat 6 săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum „Some Hearts Are Diamonds”, „Fearless Hearts” sau „Broken Heroes”.

În decembrie 2021, a revenit cu albumul „Just A Man”, pe care l-a scris și înregistrat împreună cu vechiul său mentor și prieten – Mike Chapman.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top