Now Reading
JAZZ FOR KIDS: concert de 1 iunie, pentru copiii de toate vârstele

JAZZ FOR KIDS: concert de 1 iunie, pentru copiii de toate vârstele

Revista Psychologies

Începeți 1 iunie 2024 cu un concert special pentru copii la Sala Radio! BIG BAND-UL RADIO, dirijat de Simona Strungaru, vă invită la „Jazz for Kids”, un spectacol plin de veselie și muzică, alături de mici artiști talentați. Vă așteptăm de la ora 11:00 pentru o zi de neuitat!

JAZZ FOR KIDS” nu este doar un eveniment adresat copiilor și celor care iubesc muzica, ci și un spectacol care îi aduce pe scenă pe micii artiști de azi, marii artiști de mâine. Alături de Big Band-ul Radio vor evolua soliștii David Ivașcu, Maya Sophie Burneci, Eric Daniel Theodoru, Damian Barbu, Octavian Radu, Thalia Profeti, Sonia Radu, Rania Cojocaru, Anastasia Zmău, Ana Parghel-Sârbu, Katia Florea, David Partenie, Teodora Dima, Colin-Justin Doljescu, Timea Beucan, Mario Tudor, Teodora Antal și CORUL DE COPII RADIO (pregătit de RĂZVAN RĂDOS).

Veți asculta cunoscute piese îndrăgite precum „Cheek to Cheek” (interpretat inițial de Fred Astaire), „My Little Suede Shoes”, „Moonlight Serenade”, „It Don’t Mean a Thing”, dar și fragmente din filme de animație, precum „Pantera Roz”.

  

  • Biletele sunt disponibile în sistem online pe www.bilete.ro și în Rețeaua Bilete.ro

 

  • Toate biletele cumpărate anterior datei de 7 mai 2024 (prin platformele entertix și myticket) rămân valabile. Biletele se pot achiziționa și de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00).

 

  • Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top