Now Reading
Nomadic Nature: jazz cu saxofonistul Gianni Gagliardi

Nomadic Nature: jazz cu saxofonistul Gianni Gagliardi

Revista Psychologies
Nomadic Nature: jazz cu saxofonistul Gianni Gagliardi

Saxofonistul spaniol GIANNI GAGLIARDI, invitat special al BIG BAND-ULUI RADIO într-un concert numit „NOMADIC NATURE”, va încânta publicul pe 23 noiembrie 2023, începând cu ora 19.00. Artistul se inspiră din experiențele sale de pe întregul mapamond, iar sunetul său distinct și original l-a purtat pe scenele lumii, explorând genuri variate, de la jazz la muzică flamenco.

Absolvent al unor prestigioase instituții muzicale din New York, Amsterdam, Paris și altele, Gianni Gagliardi este un muzician complet și inovator. În calitate de fondator al BCN Jazz Collective, el sprijină tinerii compozitori, oferindu-le o platformă de promovare pentru creațiile lor. Albumele sale au primit elogii la nivel internațional din partea criticii de specialitate.Nomadic Nature: jazz cu saxofonistul Gianni Gagliardi

Concertul-premieră, ce va avea loc alături de Big Band-ul Radio România, va include piese captivante precum Macanudo Man, Nordic Shuttle, Pentagria Galway și Autopsicografia. Un eveniment de excepție, în care Gianni Gagliardi va evolua nu doar ca solist, ci și ca compozitor și aranjor.

Sub bagheta talentatei dirijoare SIMONA STRUNGARU, Serata de jazz de la Sala Radio promite să fie o călătorie muzicală captivantă și inedită. Așadar, pregătiți-vă să fiți purtați în lumea fascinantă a sunetului saxofonului lui Gianni Gagliardi pe 23 noiembrie 2023!”

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical – și LIVE online, pe site-urile celor două posturi de radio.

 

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). 

Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.

 Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti. 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top