Now Reading
Tenorul Alessandro Safina a susținut un concert fabulos alături de Placido Domingo

Tenorul Alessandro Safina a susținut un concert fabulos alături de Placido Domingo

Revista Psychologies
tenorul-alessandro-safina-a-susținut-un-concert-fabulos-alături-de-placido-domingo

Anul 2023 se anunță unul fabulos pentru Alessandro Safina. Celebrul tenor italian și-a programat un turneu de zile mari. A început în Liban, Beirut, a continuat în Turcia în Kemer și Antalya, iar la sfârșitul lunii aprilie a urcat pe scenă alături de marele tenor Placido Domingo.

Cei doi remarcabili cântăreți de operă au susținut un concert de neuitat pentru publicul prezent în sala Palatului Forumurilor Internaționale din Tashkent, Uzbekistan, sub bagheta uimitorului dirijor italian Gaetano Lo Coco.

Pe scenă au mai urcat Marina Monzo, cântăreață de operă spaniolă și studentă a Conservatorului de Stat din Uzbekistan și Bekhzod Davronov, câștigătorul premiului 2 al Operalia, cel mai important concurs muzical, destinat tinerilor interpreti de operă, fondat de Plácido Domingo in 1993.

Alessandro Safina isi continuă turneul în luna mai în Armenia, Bulgaria, Serbia și România. Astfel, iubitorii muzicii clasice și nu numai vor avea ocazia să se bucure de vocea unică și muzica celebrului tenor pe data de 26 mai 2023 la Sălii Palatului din București. Publicul român va bucura de compoziții noi, dar și hituri celebre care i-au adus artistului faima mondială.

Alessandro Safina a devenit faimos în întreaga lume prin vocea sa unică, farmecul natural și curajul creativ. De-a lungul timpului, Alessandro a dăruit lumii duete muzicale uimitoare cu Sarah Brightman, Elton John, Ewan McGregor, Barbara Hendricks și Sumi Jo. În plus, a apărut în filme și pe coloane sonore de film, inclusiv în „Moulin Rouge!” al lui Baz Luhrmann.

Biletele pentru concertul pe care Alessandro Safina  îl va susține pe 26 mai, ora 19:30 la Sala Palatului, se găsesc în format electronic pe http://www.eventim.ro/și format printat la casa de bilete a Sălii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Parteneri media: Kanal D2, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România București FM, Revista Femeia, business-style.ro, Ziarulpozitiv.ro, acasa.ro, kudika.ro, garbo.ro, ordineazilei.ro, psychologies.ro, e-femeia.ro.

Sursă foto: https://www.facebook.com/PlacidoDomingoFacebook

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top