Now Reading
Povesti in asteptarea Craciunului

Povesti in asteptarea Craciunului

Revista Psychologies

In aceasta seara, de la ora 19:00, Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei va deschide, in calitatea de povestitor, evenimentul “Seri de Poveste” organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si libraria Carturesti Verona.

Cel de al doilea povestitor al serii va fi maestrul Victor Rebengiuc. Momentele de lectura ii vor purta pe copii intr-o lume fantastica prin clipe interactive pline de invataminte si de surprize.

Corul de copii “Miniton” se alatura povestitorilor intr-un spectacol de cantece de iarna si colinde.

Aflat la cea de-a opta editie, evenimentul “Seri de Poveste” are loc intre 16 si 20 decembrie, in mansarda Librariei Carturesti Verona, dorind sa prezinte intr-un mod inedit si interactiv basme de ieri si de azi, care au reusit sa faca lumea un loc mult mai frumos, avand totodata un scop caritabil.

An de an, acest eveniment incurajeaza lectura si are invitati povestitori actori, artisti, oameni de televiziune si trupe de teatru care se alatura probono acestui proiect: Eugen Cristea si Cristina Deleanu, Andreea Ibacka, Bianca Brad, Alina Sorescu, Margareta Paslaru, Teatrul de Umbre, Teatrul Dubee Doo si Muzicantii Voiosi.

Accesul la evenimente este gratuit. Programul fiecarei “Seri de Poveste” este disponibil online pe site-ul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei www.fpmr.ro .

 

Fondurile stranse din acest eveniment prin sponsorizari si donatiile primite sunt alocate Fondului Special Pentru Copii, program national ce sprijina anual sute de copii din toata tara aflati in situatii dificile de viata ce risca sa abandoneze scoala din cauza saraciei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top