Now Reading
Cum creezi o ținută stilată cu o jachetă de blugi în această toamnă?

Cum creezi o ținută stilată cu o jachetă de blugi în această toamnă?

Revista Psychologies
cum-creezi-o-ținută-stilată-cu-o-jachetă-de-blugi-în-această-toamnă

Blugii sunt printre cele mai purtate piese vestimentare din întreaga lume. Probabil că fiecare bărbat și femeie are pantaloni din acest material în garderoba sa. Cu toate acestea, nu trebuie să se termine aici. O jachetă de blugi este, de asemenea, o idee grozavă. Este un element care permite diverse stilizări interesante.

Cum să porți o jachetă de blugi cu pantaloni chino?

O jachetă din denim este o opțiune excelentă datorită versatilității sale. Funcționează bine în anotimpurile mai reci, când porți mai multe straturi de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, atunci când cumperi o jachetă de blugi bărbați Colin’s, trebuie să îți amintești despre un lucru foarte important – trebuie să se potrivească destul de bine cu silueta ta. Bărbații mai înalți ar trebui să aleagă jachete mai scurte care să ajungă cel puțin până la șolduri, pentru a nu deranja proporțiile corpului.

Dacă vrei să porți o jachetă de denim, este o mișcare riscantă să o asortezi cu pantaloni de aceeași culoare și material. Deși în moda masculină această mișcare este din nou considerată acceptabilă, nu toată lumea vede cu ochi buni o astfel de ținută. Prin urmare, cel mai bine este să alegi o opțiune care va funcționa întotdeauna – pantaloni chino.

O combinație clasică este o jachetă de blugi mai închisă la culoare cu pantaloni chino kaki, dar o combinație de top negru și pantaloni bleumarin funcționează de minune. De asemenea, poți opta pentru contraste clasice, adică pantaloni chino negri și o jachetă din denim lejer.

Hanoracul cu glugă și jacheta de blugi – un stil streetwear popular

Această combinație este adesea văzută la bloggerii de modă pentru bărbați care vor să arate mai urban. Nimic neobișnuit! Căci aceste hanorace bărbați sunt un partener natural pentru o jachetă din denim. Ambele elemente, în formele lor cele mai de bază, au un caracter destul de modest și fac o impresie interesantă ca și cum porți de fapt un singur lucru, și nu două haine separate.

În general, nu exagera. Rămâi la culorile neutre și evită imprimeurile și logo-urile strălucitoare. Un hanorac bleumarin sau gri ar trebui să fie potrivit. Este genul de modă de stradă care este ușor de obținut și extrem de versatilă.

Total look denim – cum să nu greșești?

Am menționat mai sus că un set de denim este o combinație riscantă. Dar ținuta poate fi de două ori mai bună atunci când alegi un top albastru cu pantaloni negri. Este un look care atinge deja vibrațiile vedetelor rock – are o anumită agresivitate.

Culoarea neagră tonifică perfect ostentativitatea acestui set. Sub jachetă, poți pune o cămașă în carouri sau un pulover cu decolteu în V.

Agenția Campaigns a realizat acest articol pentru a te ajuta să nu faci nici o greșeală atunci când vei include jacheta de blugi în ținutele tale.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top