Now Reading
Inovație în moda de vacanță: slipul menstrual de la FemiEko

Inovație în moda de vacanță: slipul menstrual de la FemiEko

Revista Psychologies
inovație-în-moda-de-vacanță-slipul-menstrual-de-la-femieko

Vacanța din plin sezon estival este momentul ideal pentru relaxare și distracție, iar timpul petrecut la plajă sau la piscină joacă un rol important în acest sens. Dar ce faci dacă perioada ta de relaxare coincide cu menstruația? Ei bine, există o soluție extrem de practică și inovatoare, creată de un brand care a adus pe piața din România produse reutilizabile pentru igiena feminină. Brandul se numește Femi.Eko, iar vara aceasta a lansat prima colecție de costume de baie cu slip menstrual. Acestea îți permit să te bucuri de soare, de apa mării sau de piscină fără grija scurgerilor nedorite sau a disconfortului cauzat de tampoanele clasice. Mai jos vei găsi o listă cu 5 motive pentru care ar trebui să iei cu tine în vacanță un costum de baie cu slip menstrual, 100% sustenabil.

Nu mai ai nevoie de tampoane – Slipul menstrual poate fi purtat până la 8 ore

Modelele de slip – în cazul în care optezi pentru un costum din două piese – și costumele de baie întregi dispun de o zonă absorbantă care reține lichidul menstrual, este repelentă la apă și se usucă rapid, oferind în permanență senzația de confort și libertate. Mai mult, fiecare model poate fi purtat până la 8 ore continuu, fără să fie nevoie să-l schimbi și să-l cureți. Slipul menstrual absoarbe echivalentul a până la 3 tampoane clasice, ceea ce înseamnă că vei uita efectiv de grija menstruației.

Beneficiezi de protecție UV

Modelele de slip menstrual de la Femi.Eko, alături de sutienul cu două fețe, sunt fabricate dintr-un material care oferă protecție UV de la 30 la 50, pentru a asigura un bronz sănătos. Acest lucru înseamnă că pielea ta va fi protejată de razele dăunătoare ale soarelui în timp ce te bucuri de o zi la piscină sau pe plajă. Și costumele de baie dintr-o singură piesă care au, de asemenea, parte absorbantă integrată sunt realizate din țesături cu protecție UV.

Poți intra în piscină sau în apa mării

Costumul de baie este realizat din material reciclat, oferind protecție împotriva scurgerilor menstruale și a incontinenței ușoare, atât în apă cât și în afara ei, pe plajă sau la o petrecere la piscină. Designul modern permite libertate de mișcare și confort, făcându-l o alegere ideală pentru orice femeie, inclusiv cele care se confruntă cu incontinență urinară. Aceste articole sunt recomandate și pentru adolescente. Cine a zis că în timpul menstruației nu te poți bucura de o bălăceală zdravănă?

Costumele de baie Femi.Eko sunt realizate din materiale reciclate

Prima colecție de costume de baie cu chiloți menstruali, semnată Femi.Eko, este 100% sustenabilă. Produsele oferă o soluție practică și ecologică pentru femei, ca toate celelalte articole ale mărcii, precum chiloți menstruali ce pot fi folosiți până la 5 ani, absorbante reutilizabile, cupe sau discuri menstruale.

Grija pentru Planetă este un obiectiv în sine pentru Femi.Eko, pe lângă grija pentru sănătatea femeilor. Brandul promovează o politică de „reducere și refolosire”, de la ambalaje și până la produse, cu scopul de a reduce cantitatea mare de deșeuri generată în toată lumea. Pornind de la această valoare, sustenabilitatea, au fost create toate aceste produse, drept alternative ecologice, economice și sănătoase la articolele tradiționale de îngrijire la menstruație. Materialele naturale și reciclate fac parte, așadar, din gama completă de articole Femi.Eko, inclusiv costume de baie.

costume-de-baie-cu-chiloți-menstruali

Au un design modern, în croieli și culori diverse

Cu FemiEko, poți alege dintr-o varietate de modele și culori, astfel încât să găsești costumul de baie perfect pentru tine. Fie că preferi două piese sau un costum întreg, vei găsi cu siguranță ceva care să ți se potrivească. În colecție sunt numeroase modele de slip menstrual: cu talie înaltă, cu croi brazilian sau slip ajustabil, pentru o potrivire perfectă, indiferent de mărime. Slipul ales poate fi combinat cu succes cu sutienul reversibil – cu două fețe – care are de asemenea protecție UV.

Fie că ești o înotătoare pasionată sau pur și simplu îți place să te relaxezi la piscină sau pe plajă, costumele de baie cu slip menstrual de la FemiEko reprezintă o opțiune fantastică vara aceasta. Încearcă-le și bucură-te de confortul și libertatea pe care ți le oferă, susținând în același timp o planetă mai curată și mai puțin poluată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top