Now Reading
O fustă și un pulover din satin este cel mai versatil look pentru toamna caldă

O fustă și un pulover din satin este cel mai versatil look pentru toamna caldă

Revista Psychologies
o-fustă-și-un-pulover-din-satin-este-cel-mai-versatil-look-pentru-toamna-caldă

Combinația „fustă din satin + pulover” este de mult timp una dintre preferatele multor fashioniste. Totul datorită faptului că această imagine este potrivită în orice situație și arată întotdeauna scump. Noi vă spunem cum să alcătuiți un astfel de set și să nu faceți o greșeală.

Ce fustă din satin să porți toamna?

Concediul principal al acestei imagini este o fustă de satin care curge. Pentru ca partea de jos să pară scumpă, dați preferință unui material strălucitor, asemănător cu mătasea – matul nu va face decât să ieftinească imaginea. Opțiunea optimă va fi o fustă midi. Cele scurte vor fi reci, iar cele maxi se pot murdări din greșeală în mocirlă. Asigurați-vă doar că modelul era chiar sub genunchi. O regulă importantă: alegeți fuste cu un tiv drept, deoarece unele opțiuni asimetrice sunt deja depășite și puteți face cu ușurință o greșeală. Pentru ca midi să se potrivească cu totul, dați preferință culorilor reținute, de exemplu, negru, ciocolatiu sau grafit. Lapte sau bej se vor potrivi, dar în sezonul ploios nu vor fi cea mai practică soluție.

Cum să alegi un pulover elegant?

Pentru un look armonios, preferați puloverele supradimensionate alungite. Astfel de pulovere vă vor permite să vă jucați cu contrastele și, în același timp, să vă acoperiți șoldurile și stomacul. Dacă doriți să vă accentuați silueta, optați pentru un pulover mulat pe corp, care se termină în talie. Evită doar modelele de lungime medie – o astfel de croială va strica proporțiile siluetei. Atunci când cumpărați un top călduros, dați preferință opțiunilor dense – buclele mari, de sub care se vede stratul inferior de haine, vor ieftini imaginea. Apropo, modelele cu un decolteu în V vor arăta cel mai bine – ele vor prelungi silueta.

Cu ce pantofi ar trebui să port o fustă din satin?

Nu uitați de importanța încălțămintei potrivite. Dacă doriți un look sofisticat cu o fustă și un pulover, completați-l cu mocasini, balerini, pantofi Mary Jane sau mocasini. Perechile să nu fie perechi de accente, pentru a nu muta centrul atenției. Cea mai practică soluție va fi reprezentată de modelele de bază, de culori închise. Pentru a crea o imagine îndrăzneață, dați preferință cizmelor, precum și cizmelor chelsea și cizmelor pe talpă de tractor. Lăsați doar perechile înalte să ajungă cel puțin până la gleznă. Nu uita: dacă alegi pantofi asortați cu fusta, vei părea mai subțire.

Ce accesorii să asortezi o fustă din satin cu un pulover?

Primul lucru la care trebuie să te gândești este geanta. Imaginea cu un pulover și o fustă din satin arată elegant și strict, așa că gențile din țesătură relaxată-tote, gențile voluminoase-sunduk și gențile funcționale din macoviță este mai bine să le lași pentru alte ocazii. Dar gențile cu ramă mică, gențile cu mânere sau gențile baghetă se vor potrivi perfect în ținută.

O altă completare importantă a imaginii este reprezentată de colanți. Nu le subestimați importanța. Nu uitați: colanții de culoarea cărnii sunt considerați o crimă de modă. Pentru a nu strica imaginea, este mai bine să dați preferință negrului translucid sau dens – totul depinde de temperatura din afara ferestrei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top