Now Reading
Revista Psychologies, ediția februarie 2017

Revista Psychologies, ediția februarie 2017

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de februarie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea „Prieteniile toxice. Cum să le recunoaștem și cum să acționăm”, de Mireille Bourret!

Pe tine ce gesturi romantice te topesc? Ce mai înseamnă azi romantismul îți spunem în editia de februarie. Și chiar dacă acum celebrăm iubirea, să fii singură nu este așa de rău și în niciun caz nu trebuie să fie deprimant. Așa că am punctat pentru tine avantajele singurătății.

Brusc, fluturi în stomac, atracție irezistibilă… oare dragostea la prima vedere chiar există? Sau e doar o chestiune de… chimie? Lumină face un psiholog cu experiență.

Luna aceasta, redacția Psychologies ți se dezvăluie. Exclusiv feminină și felină, cu minim o torcătoare pe cap de minte creativă îți spunem de ce e bine să ai un animal de companie și cum îți poate schimba el viața. Povești felino-amuzante, mai ceva ca Tom&Jerry, direct de la membrii echipei noastre.

„Tu ce vrei să te faci când o să fii mare?“ Îți mai amintești ce răspundeai? Un exercițiu de memorie și o întrebare care ne-a bântuit copilăria și ne-a influențat destinul.

Visezi cum îl lovește autobuzul, îl fură extratereștii sau șeful îl dă afară? Ghid pașnic de „utilizare“ a unui coleg nesuferit, pe larg în ediția curentă.

„Este eliberator să fii în acord cu tine, nu cu cei din jur “. Patrick este un bărbat transgender. Are o inteligență vie, un discurs extrem de rafinat și o experiență extraordinară care ne invită la introspecție, toleranță și bunătate… nu doar față de cei din jur, ci și față de propria persoană. Un articol pe care sigur nu vrei să-l ratezi.

Sigur ai auzit până acum despre constelațiile familiale și cum ne schimbă ele viața! Ne ajută să depășim anumite blocaje, probleme, să fim în armonie cu propria persoană și să fim mai fericiți. Acum îți spunem exact în ce constă metoda.

În Psychologies februarie ți-am pregătit un dosar special despre sex! Învață să-ți (re)descoperi erotismul și să fii mai relaxată și împlinită în dormitor, ce blocaje psihologice ne afectează serios viața sexuală și cum se pot remedia.

„Nu este suficient să știi foarte bine cum să faci sex pentru a dobândi satisfacția sexuală în cuplu”. De ce mai este nevoie? Îți spunem în paginile revistei.

Sexul poate să fie o comedie… neagră? Ei bine, da! Câteva prietene ne-au povestit în ediția de februarie cele mai amuzante aventuri erotice pe care le-au trăit. De citit la cafea, când vrei să râzi în hohote.

Cum ar trebui făcută educația sexuală a copiilor? Corect, fără tabuuri sau rușine. Iar cum creierul este cel mai mare organ sexual al nostru, am fost foarte interesate să aflăm ce au descoperit biologii și psihologii la cartografierea sa.

Într-o explozie a acestui diagnostic, cancerul de sân are un impact psihologic major. Mastectomia afectează încrederea și imaginea de sine iar efectele psihologice nu sunt de ignorat. Ce să facă femeile aflate în această situație, și cum le pot sprijini cei dragi, îți spunem în Psychologies februarie.

 

Cartea disponibilă împreună cu revista Psychologies, ediția de februarie:

Ni s-a întâmplat tuturor să trăim o relaţie amicală dificilă, uneori chiar insuportabilă. Cum se poate ca o prietenie să devină toxică? Poate una din cele două persoane a suferit o transformare?

Sau dinamica relaţiei a fost dintotdeauna nereuşită? S-a schimbat ceva în raportul lor de reciprocitate? Este vorba cumva despre o prietenie care nu mai are nimic de oferit? Cum să ne auzim mica voce interioară ca să recunoaştem ce se petrece cu adevărat?

Mireille Bourret descrie aici legăturile pe care le întreţin oamenii în funcţie de tipurile lor de personalitate. Apoi ne învaţă cum să vedem dacă aceste legături sunt bune sau nu şi ne ghidează în alegerea soluţiei potrivite în cazul în care avem probleme.

Poți fugi sau îl poţi înfrunta pe celălalt, dar e bine să știi că există o gamă întreagă de reacţii intermediare pentru a rezolva un conflict, păstrând totodată echilibrul amical.

Cu toate că fiecare prietenie este unică, vei găsi în această carte soluţii pentru a şti ce să faci dacă ai o relaţie problematică. După această lectură, vei putea discerne orice problemă relaţională şi vei putea alege cele mai bune strategii pentru a nu îți face rău nici ție, nici prietenului.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top