Now Reading
Snarky Puppy te invita la o seara de funk-jazz si fusion in The Silver Church din Bucuresti

Snarky Puppy te invita la o seara de funk-jazz si fusion in The Silver Church din Bucuresti

Revista Psychologies

Muzicienii din Texas canta in premiera in Romania in cadrul celei mai noi serii de concerte prezentate de Twin Arts-Jazz Night Out. Concertul va avea loc pe 22 octombrie 2013, ora 21:00.

 

Snarky Puppy inseamna jazz, inseamna funk, inseamna in acelasi timp si progressive rock, sau mai simplu spus, inseamna nu-jazz sau jazz fusion. Snarky Puppy mai inseamna energie si mood de party, iar de asta o sa va convingeti maine seara in The Silver Church.

Snarky Puppy au si premii Grammy in palmares, premii castigate de bateristul Robert Searight in urma colaborarilor cu God’s Property si Snoop Dogg dar si de pianistul Shaun Martin cel care a colaborat cu Kirk Franklin si Erykah Badu.

Membrii trupei au colaborat cu artisti ca: Erykah Badu, Marcus Miller, Tower Of Power, Morcheeba, Beyonce, Justin Timberlake pana la Snoop Dogg, Jason Marsalis, Noisettes, Dave Brubeck.

Concertul Snarky Puppy are loc marti, 22 octombrie la The Silver Church, incepand cu ora 21:00. Accesul publicului se va face de la ora 20:00.

 

BILETE

Biletele pentru concert costa 48 de lei si se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro si se vor gasi si la intrarea in club.”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top