Now Reading
TRIO ENESCU@ DA CAPO ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES

TRIO ENESCU@ DA CAPO ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES

Revista Psychologies

Joi, 10 decembrie, de la ora 19:30, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti deschide anotimpul bucuriei cu un nou concert extraordinar din seria DA CAPO ARCUB CHAMBER MUSIC.

In atmosfera selecta a istoricului Han Gabroveni (Strada Lipscani nr. 84-90), va invitam sa va delectati cu piese celebre, in interpretarea unuia dintre cele mai apreciate ansambluri de muzica de camera din Europa: TRIO ENESCU.

 

Program

Ludwig van Beethoven – Trio cu pian in si bemol Major, Op. 97, „Erzherzog”

George Enescu – Sérénade lointaine

Johannes Brahms – Trio cu pian in do minor, Op. 101

 

TRIO ENESCU inseamna Alina Armonas-Tambrea (vioara), Gabriele Gylyte-Hein (pian) si Edvardas Armonas (violoncel). Ansamblul s-a infiintat in 2011, cand se implineau 130 ani de la nasterea lui George Enescu.

Prin talentul si dedicarea sa, marele compozitor reprezinta o nesfarsita sursa de inspiratie pentru cei trei muzicieni care si-au propus sa aduca in fata publicului, alaturi de repertoriul clasic, si piese mai putin cunoscute. De exemplu, Sérénade lointaine pentru vioara, violoncel si pian scrisa de George Enescu in 1903.

 

Biletele in valoare de 50 lei (categoria I) si 30 lei (categoria II) sunt disponibile in reteaua Eventim si pe site-ul www.eventim.ro.

Detalii pe arcub.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top