Now Reading
Zilele culturii portugheze

Zilele culturii portugheze

Revista Psychologies

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” si Ambasada Portugaliei la Bucuresti, cu sprijinul Institutului Camões de cooperare si de limba portugheza – Ministerul Afacerilor Externe din Portugalia, va invita in perioada 11 -16 iunie 2013, la evenimentul „Zilele Culturii Portugheze”.

Activitatile planificate vor avea loc la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, si au ca scop cunoasterea culturii si traditiilor portugheze prin muzica si dans, conferinte si proiectii de filme documentare, work-shop-uri de limba si literatura portugheza.

Intr-un muzeu ce are familia ca obiectiv esential, nu vor lipsi activitatile dedicate celor mici, transpuse in ateliere de creatie pentru copii: pictura pe azulejos, atelier de cuvinte si povesti portugheze, atelier de papusi si marionete portugheze, atelier de gravura.

Vor fi de asemenea prezente: literatura si artizanatul, gastronomia si turismul, incercand astfel a da spre cunoastere vizitatorilor diversele aspecte legate de realitatea portugheza, consolidand curiozitatea pentru aceasta tara.

De marti, 11 iunie si pana duminica, 16 iunie, incepand cu orele 10.00, publicul este invitat sa participe la activitatile dedicate tuturor categoriilor de varste.

Tot marti, de la ora 18.00, Maria Raducanu va interpreta muzica fado, urmand ca sambata de la aceeasi ora si duminica de la 17.30, sa puteti asculta muzica portugheza, in interpretarea artistilor SEBASTIÃO ANTUNES si Quadrilha – Lisabona.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top