Now Reading
Nou de la Mobexpert – Servicii de Design Interior. Transformă casa în acasă

Nou de la Mobexpert – Servicii de Design Interior. Transformă casa în acasă

Revista Psychologies
nou-de-la-mobexpert-servicii-de-design-interior-transformă-casa-în-acasă2

Pentru o conectare permanentă cu clienții și casele lor, Mobexpert a lansat de curând un nou serviciu – consultanță în design interior.

Acest serviciu constă într-o întâlnire cu un designer de interior al Mobexpert, care va ajuta pe oricine să transforme ideile în planuri concrete de amenajare și va oferi cele mai bune soluții pentru mobilarea și decorarea casei, în funcție de preferințe. 

Echipa de Design Interior va oferi consultanță pentru a găsi soluțiile potrivite astfel încât amenajarea să reflecte stilul tău de viață, dar și proiectare, prin a poziționa în spațiul dorit obiectele de mobilier alese, respectând atât nevoile, cât și distanțele necesare pentru o bună funcționare.

În funcție de bugetul alocat, Mobexpert recomandă o selecție de produse de mobilier și decorațiuni din colecția proprie. De asemenea, este oferită și o simulare 3D, în care poate fi vizualizat proiectul de amenajare agreat pentru orice locuință, pentru a avea garanția că totul va arăta așa cum își dorește clientul.

Cum funcționează serviciul de Design Interior?

  1. Intră pe www.mobexpert.ro, în secțiunea Servicii – Design Interior, unde poți programa o întâlnire cu un designer Mobexpert, online sau în magazinul Mobexpert Pipera.
  2. După programare, vei primi un e-mail de confirmare și un chestionar în care trebuie să completezi detalii despre proiectul casei tale și despre stilurile preferate: modern, clasic elegance, romantic, contemporan sau Natural Spirit.
  3. Designerul nostru te va contacta pentru confirmare, telefonic sau prin intermediul e-mail-ului.
  4. În cadrul întâlnirii online sau în magazin, în funcție de ce ai ales, timp de o oră veți stabili produsele și pregătirea propunerii de mobilare 2D.
  5. Pentru serviciul Premium, proiectantul va veni pentru măsurători, unde se vor stabili produsele și propunerea 3D.
  6. Vei finaliza comanda.

FB_Servicii Design 1200x1200 v3

Profită acum de consultanță gratuită pentru amenajarea locuinței și transformă casa în acasă!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top