Now Reading
Nutrivita susține printr-o campanie dedicată Asociaţia Română pentru Intoleranţă la Gluten

Nutrivita susține printr-o campanie dedicată Asociaţia Română pentru Intoleranţă la Gluten

Revista Psychologies
nutrivita-susține-printr-o-campanie-dedicată-asociaţia-română-pentru-intoleranţă-la-gluten

Nutrivita, unul din principalii jucători de pe piaţa de comercializare a produselor fără gluten din România, a lansat pe 16 mai 2021, cu ocazia Zilei Mondiale a Bolii Celiace, o campanie de donaţie în sprijinul activităţii Asociaţiei Române pentru Intoleranţă la Gluten (ARIG), unica organizaţie naţională de profil ce derulează programe de sprijin a pacienţilor intoleranţi la gluten sau suferind de boala celiacă.

Campania „Implică-te ŞI TU! Împreună susţinem comunitatea Fără Gluten din România” se derulează în perioada 16 mai 2021 – 31 octombrie 2021 şi constă în strângerea de fonduri din vânzarea produselor fără gluten din portofoliul Nutrivita. Pentru fiecare produs fără gluten achiziţionat din gamele Abonett, Balviten, Bauckhof, Bio Junior, Bjorg, Gerble Fără Gluten & Fără Lactoză, Nutrivita va redirecţiona un procent din preţul de vânzare al produsului către proiectele Asociatei Romane pentru Intoleranţă la Gluten de susţinere a creşterii calitãţii vieţii persoanelor cu afecţiuni digestive şi în mod particular a persoanelor diagnosticate cu boala celiacă.

Singurul tratament pentru boala celiacă este dieta strictă fără gluten, asa cum am precizat în numeroase articole publicate în revista Piata în ultimii 3 ani. Boala celiacă nu se vindecă, însă pacienții care respectă strict dieta pot avea o viață normală. De aceea creşterea gradului de informare şi educare a pacienţilor este una din axele principale de lucru pentru ARIG alături de susţinerea activă a pacienţilor defavorizaţi.

„Campania este o invitaţie deschisă pentru fiecare dintre noi de a sprijini pacienţii cu afecţiuni digestive, mai ales pentru cu boala celiacă. Perioada pe care o traversam este una complicată pentru mulţi dintre noi, cu atât mai mult pentru acele categorii defavorizate. Iată de ce, împreună cu clienţii Nutrivita, ne dorim ca în acest an să oferim ARIG sprijinul necesar derulării cât mai multor campanii de conştientizare şi suport pentru pacienţii afectaţi de intoleranţă la gluten”, a declarat Adelina Păsat, director comercial Nutrivita.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top