Now Reading
10 modele de încălțăminte care se poartă vara aceasta

10 modele de încălțăminte care se poartă vara aceasta

Revista Psychologies
10-modele-de-încălțăminte-care-se-poartă-vara-aceasta

Știm că vara este aproape de final, dar cu puțin noroc vara se prelungește și în luna septembrie, motiv pentru care nu este încă timpul pierdut să-ți pui la punct garderoba pentru sezonul cald în ceea ce privește modelele de încălțăminte care se poartă în 2021. Descoperă în articolul următor 10 modele de încălțăminte care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în sezonul cald! 

1. Saboții 

Cu siguranță ai admirat pozele mai vechi ale mamei tale, cu acei saboți ce făceau senzație în anii 90! Aceștia au revenit din nou în tendințe și se numără printre cele mai cool modele de încălțăminte în acest sezon. Marile case de modă i-au readus pe catwalk și fashionistele din întreaga lume au în garderoba lor cel puțin câteva perechi de saboți. 

2. Sandalele cu platformă

Printre adevăratele vedete ale modelelor de încălțăminte din sezonul cald se numără platformele, acele modele de sandale cu o singură grosime pe toată lungimea tălpii. Și că tot vorbeam de comeback-uri din anii ‘90, și platformele au un loc în tendințe în materie de încălțăminte ce se poartă în 2021! 

3. Flip-flops cu barete groase 

Modelele clasice de flip-flops cu barete subțiri au fost înlocuite în acest an de modele ușor diferite, extrem de confortabile, cu barete groase. Case de modă renumite precum Kenzo, Corpeni și Acne Studios au lansat cele mai în vogă modele de flip-flops cu barete groasă în colecțiile afișate la Săptămâna Modei din acest an. Dacă nu ai deja în garderobă o astfel de pereche, este momentul să investești într-un model de acest gen! 

4. Sneakerșii 

Și dacă tot vorbim de comoditate, nemuritorii sneakerși vor fi întotdeauna în topul tendințelor, an de an. Astfel, ei nu lipsesc nici din trendurile anului 2021 și suntem siguri că deja deții în garderoba ta o mulțime de modele de la branduri precum Nike, Adidas sau Jordan. În caz contrar, sugestia noastră este să alegi și tu cele mai colorate modele de sneakers și să îi porți cu tălpici de damă cu bandă din silicon, pentru un plus de confort! 

5. Pantofii cu toc kitten 

Pantofii cu toc kitten sunt acei pantofi cu tocuri minuscule, pe care cu siguranță i-au observat deja pe toate site-urile de fashion. Indiferent că îi găsești sau nu atrăgători, un lucru este cert: kitten heel sunt în vogă și în acest sezon. Culorile puternice și texturile interesante sunt principalele caracteristici care definesc aceste modele de încălțări, atât de populare la case de modă precum Versace sau Maison Margiela. 

6. Balerinii

Balerinii probabil nu se vor demoda niciodată, fiind unele dintre cele mai versatile și mai populare perechi de încălțăminte pentru femei de toate vârstele. Popularitatea balerinilor se datorează în mare parte confortului pe care aceștia îl oferă, dar și celor mai diverse modele și culori existente în trendurile actuale. Investește și tu într-un astfel de model de încălțăminte și bucură-te de confortul și estetica acestor încălțări. 

7. Șlapii sau papucii

Pandemia de coronavirus a adus în atenția designerilor și consumatorilor de modă, deopotrivă, importanța confortului îmbrăcămintei și încălțămintei. Tocmai din acest motiv, merită să integrezi în dressingul tău șlapi, pe care îi poți purta atât în oraș, cât și în interiorul casei, sub forma unor papuci confortabili. Modelele sunt infinite! 

8. Pantofii cu lanțuri 

Pantofii cu lanțuri se află în trenduri și în acest sezon. Așa cum demonstrează case de modă renumite precum Versace sau Victoria Beckham, șlapii, sandalele, mocasinii sau pantofii cu toc înalt, decorate cu lanțuri, pot oferi acel accent puternic ținutelor tale. Dacă nu deții un astfel de model de încălțăminte în garderobă, este momentul să optezi pentru pantofi cu lanțuri! 

9. Sandalele cu bretele încâlcite 

Vara aceasta se poartă și sandalele cu bretele încâlcite. Cu siguranță ai văzut în revistele de modă acele sandale fine, cu barete subțiri, împletite într-un mod complex, de parcă ar fi încurcate. Astfel, în acest sezon, sugestia noastră este să renunți la modelele minimaliste și să optezi pentru variante fanteziste. 

10. Pantofii stil Mary Jane 

Pantofii Mary Jane, caracterizați printr-o curea transversală poziționată sub nivelul gleznei, fac deliciul fashionistelor în acest sezon. Desigur, în prezent sunt apreciate acele modele ce prezintă tocuri groase și platforme, și nu cele cu tocuri subțiri. Case de modă faimoase precum Fendi sau Maison Margiela mizează în acest sezon pe cele mai interesante modele de acest tip.

Aruncă o privire în garderoba ta și asigură-te că ai toate modelele de încălțăminte care se poartă vara aceasta. O adevărată fashionistă s-ar asigura că este în pas cu trendurile, investind în toate aceste modele de încălțăminte sugerate mai sus. Ție ce modele de încălțăminte îți lipsesc? 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top