CItesti acum
Rosii umplute cu sunca

Rosii umplute cu sunca

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 4 rosii;
  • 200 g sunca de Praga;
  • 1 lingura mustar;
  • 2 linguri de maioneza;
  • 1 lingura de smantana;
  • patrunjel verde;
  • sare, piper.

Preparare:

Rosiile se spala, apoi se sterg. In partea dinspre codita li se taie cate un capacel si se golesc de miez, apoi se pun cu taietura in jos sa se scurga.

Sunca se toaca marunt, amesteca bine cu maioneza, mustarul si smantana, apoi se adauga sare si piper dupa gust.

Rosiile se umplu cu aceasta pasta apoi se asaza pe platou cu taietura in sus. La final, se orneaza cu patrunjel verde.

 

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii