CItesti acum
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 10 creveti mari;
  • 1 lingura de ulei.

Pentru sos:

  • 6 linguri de ulei de masline;
  • zeama de la 1 lamaie;
  • 1 catel de usturoi;
  • patrunjel verde;
  • sare, piper.

Preparare:

Cu un cutit bine ascutit se taie crevetii in doua pe lung si se curata de intestine. Se spala sub jet puternic de apa rece si se usuca bine.

Gratarul se unge cu ulei si se frig crevetii, cate 2 minute pe fiecare parte.

Citeste si

Se amesteca intr-un bol uleiul de masline, zeama de masline, sarea, piperul, patrunjelul tocat marunt si usturoiul zdrobit.

Crevetii se asaza pe platou iar sosul se toarna deasupra.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top