CItesti acum
Sos Bechamel

Sos Bechamel

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 6 portii:

  • 4 cesti de lapte;
  • 8 linguri de faina;
  • 3 linguri de unt;
  • 2 oua;
  • branza rasa;
  • nucsoara;
  • sare, piper.
     

Preparare:

Se topeste untul. In el se adauga faina, amestecand continuu cu o lingura de lemn.

Se da focul foarte mic si se adauga laptele, putin cate putin, amestecand. Se adauga sare, piper si nucsoara.

La sfarsit, se adauga 2 oua batute si o ceasca de branza rasa.

Citeste si

Indicat pentru legumele preparate la cuptor.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top