Now Reading
Sos grecesc de usturoi

Sos grecesc de usturoi

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 7 catei de usturoi;
  • 200 g cartofi fierti;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 1 galbenus;
  • 100 ml smantana;
  • otet;
  • sare, piper.

Preparare:

Cartofii se fierb in coaja, iar dupa ce s-au racit, se curata si se pun in mixer impreuna cu uleiul de masline, galbenusul si smantana. Se mixeaza pana la omogenizare.

Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga la pasta din celelalte ingrediente.

La sfarsit, se adauga putin otet, sare si piper, dupa gust.

Se serveste cu carne.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top