Now Reading
TOP 5 cele mai bune soiuri de cafea

TOP 5 cele mai bune soiuri de cafea

Revista Psychologies
top-5-cele-mai-bune-soiuri-de-cafea

Cine nu iubeşte o ceaşcă de cafea proaspăt prăjită, aburindă, dimineaţa? Acel moment oferit nouă care ne activează simţurile de la prima mireasmă şi ne energizează pentru o nouă zi şi noi provocări. De la aromă, grad de prăjire, miros sau savoare, fiecare soi de cafea spune o poveste în funcţie de originea sa.

Îţi oferim mai jos o selecţie a celor mai bune varietăţi de cafea, o idee minunată pentru cadoul de Crăciun al iubitorilor de cafea, şi nu numai.

  1. Merry Christmas Blend

Merry Chrismas Blend se traduce printr-un echilibru perfect al cafelei proaspăt prăjite, cu o aromă intensă de ciocolată și note de nuci, vin, fructe, special creat pentru a oferi o atmosferă caldă în plin sezon al sărbătorilor de iarnă, dar şi un cadou minunat pentru #SecretSanta.

  1. HotSpot Blend

Clasic, echilibrat, cu o aromă incredibilă şi un gust veritabil. Este perfect pentru iubitorii de espresso, cei care apreciază shot-urile de energie cu un gust bogat, aromat și catifelat, fix la momentul potrivit, chiar „express” am putea spune.

  1. Caramel & Nuts Blend

Te regăseşti printre iubitorii specialităţilor de cappuccino sau latte? Dacă da, acest blend este special creat pentru tine. Caramel & Nuts Blend poate însoţi cu succes o sesiune de lectură, îndulcindu-ţi simţurile cu notele sale de nuci, alune, migdale și fistic cu adaos de cacao şi oferindu-ţi o stare de relaxare şi încântare.

  1. San Augustin Verde

Dacă nu ai încercat până acum soiul de cafea verde, acum este momentul. Îţi propunem San Augustin Verde, un soi cultivat la o altitudine între 1000 şi 1900 metri, cules bob cu bob pentru a selecţiona numai boabele coapte, ce lasă în urmă un gust excepţional cu tente de ciocolată și migdale bine prăjite.

  1. Peru Cajamarca

Peru Cajamarca te va surprinde prin notele sale specifice de măr verde, caramel şi ciocolată neagră. Un soi potrivit iubitorilor de noi experienţe, această cafea îţi propune o călătorie senzorială, imaginându-te chiar până la altitudinea de 1700-2000 metri, acolo unde este cultivată.

Fie că alegi un cadou sau îţi refaci stocul de cafea pentru tine, cafeaua ar trebui să fie consumată proaspăt prăjită. Acest aspect îi va îmbogăţi gustul şi aroma, iar tu te vei putea bucura de acea savoare specifică unei ceşti de „fericire”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top