Now Reading
Avantajele şi dezavantajele școlii online cu Ruxandra Ion

Avantajele şi dezavantajele școlii online cu Ruxandra Ion

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitata sa, Ruxandra Ion, antreprenor Centre educaționale de educație alternativă pentru copii tipici și copii cu dizabilități: Centrul Educațional Academia Piticilor și Centrul de zi EduCare.

În cadrul emisiunii, principalele subiecte abordate vor fi:

  • Care sunt avantajele şi dezavantajele şcolii online?
  • Ce soluţii avem ca să minimizăm cât mai mult efectele negative?
  • Ce sfaturi avem pentru părinţii care au copii mici şi au şcoala online şi lucrează alături de ei, la rândul lor tot în online?

Ruxandra Ion este antreprenor pentru Centrele educaționale de educație alternativă pentru copii tipici și copii cu dizabilități: Centrul Educațional Academia Piticilor și Centrul de zi EduCare.

Ruxandra Ion: „Azi mă ocup de educația și terapiile copiilor preșcolari încercând să îi descopăr, să-i cunosc, să le fiu aproape și să le fiu sprijin în propria devenire. Iubesc copiii, îmi place să îi am în preajmă. Mă întregesc! Susțin activități educativ-formative de stimulare a dezvoltării sociale, emoționale și cognitive ale copiilor. Mă înconjor de copii și sunt fericită!”

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top