5 indicii că nu te iubește

Ai vrea să fie mai tandru sau atent? Ai întrebări legate de viitorul relației voastre? Te simți nesigură pe iubitul tău? Iată 5 indicii că nu te iubește.

Citește și:

Relatia toxica: semnale de alarma si remedii de urgenta

3 motive pentru care un narcisist ni se pare foarte atrăgător

Este minunat să fii îndrăgostită și să trăiești o nouă poveste de iubire. Dar dacă timpul trece, iar comportamentul lui îți ridică semne de întrebare… s-ar putea să nu fie „the real thing”.

În această situație, oricât de dureros ți se pare, nu mai pierde timpul și ieși dintr-o astfel de relație. Fie că este o relație deschisă, fie că este prea puțin afectuoasă, fie că el este evitant sau tu nefericită, urmărește câteva semne care pot fi traduse prin lipsa iubirii.

Evident, unele dintre ele apar și dispar pe parcursul unei relații îndelungate, de aceea trebuie citite… cu precauție.

 

E mereu ocupat

Vrei să îl vezi? Nu are timp, fie că are alt program sau este prea obosit. Vrei să îl suni? Nu îți răspunde fie pentru că are treabă, fie pentru că „nu a văzut apelul tău”.

Motivele sunt multiple, iar deznodământul același: nu pare dornic să te contacteze, să te audă, să te vadă sau să petreacă timp cu tine.

Ori, cu toții suntem ocupați, dar dacă ne interesează cu adevărat o altă persoană avem și timp și, mai ales, disponibilitate.

 

Nu îi cunoști prietenii ori familia

În privința familiei… nu este așa grabă. Desigur, când lucurile devin serioase, orice bărbat te va duce în familia lui. Fie că este o ocazie specială, fie pur și simplu ca să te prezinte.

Bineînțeles, contextul familial este important. La fel și adresa părinților, care pot locui în alt oraș.

Totuși, când vine vorba despre prieteni, este firesc să îi cunoști și să îl vezi și pe el în mediul lui… natural.

Dacă asta nu se întâmplă, înseamnă că nu are niciun interes să îi cunoști prietenii. Mai mult, ai grijă unde au loc întâlnirile voastre.

În locuri cunoscute și intens frecventate, sau în spații mai discrete, sub devizul „avem nevoie de intimitate”. Nu de alta, dar o dată sau de două ori poate fi romantic, mai mult de atât dă de bănuit.

 

Nu îți povestește prea multe despre el

Persoanele cu stil de atașament evitant nu sunt dornice de o conexiune prea puternică, evident. Iar din acest motiv, nu se va grăbi să împărtășească prea multe informații despre sine.

Discuțiile voastre vor fi mai mereu conjuncturale și se va eschiva de fiecare dată când pui întrebări și arăți că vrei să știi mai multe.

Te poate acuza chiar că vrei să deschizi discuții plictisitoare care strică farmecul unei întâlniri. Concluzia e simplă: nu te lasă să te apropii.

 

Tu ești cea care planifică întâlnirile

Bărbații interesați de o femeie, vor face tot posibilul să o impresioneze. Chiar dacă nu recunosc asta nici pentru sine.

Vor să lase o impresie bună dar, mai mult de atât, chiar sunt interesați ca întâlnirea să se desfășoare într-un mod cât mai plăcut pentru parteneră.

Va veni cu propuneri, te va întreba ce ți-ar plăcea sau va fi o surpriză. Dacă tu ești cea care de fiecare dată planifică totul, interesul lui este minim.

 

Nu îți arată niciun semn de afecțiune în public

Sincer, nu trebuie să te sărute continuu și nici să ajungeți să vă recomande trecătorii să vă luați o cameră…

Multe persoane evită astfel de manifestări în public. Și totuși, este firesc să te țină de mână sau să își pună mâna pe umerii tăi, să te ia de talie și chiar, ocazional să te sărute.

Dacă merge alături de tine precum un amic, atunci nu este interesat să se „afișeze” cu tine sau să îți dea impresia că sunteți prea conectați.

Dacă îl vei întreba, probabil va spune că el nu se comportă așa în public. Este cea mai simplă minciună.

Foto: shutterstock.com

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
6 minciuni pe care ni le spunem dacă ne împăcăm cu fostul iubit
6 minciuni pe care ni le spunem dacă ne împăcăm cu fostul iubit

Există momente în care reluarea relației cu fostul iubit pare o idee bună. De regulă nu este, deși există și excepții. Iată cele mai frecvente miciuni pe care ni le spunem drept încurajări.

Citeste
7 calități pe care o femeie puternică le apreciază la un bărbat
7 calități pe care o femeie puternică le apreciază la un bărbat

Dacă îți dorești o relație cu o femeie puternică, iată câteva indicii utile. Iar dacă ești o astfel de femeie, acestea sunt calitățile de căutat la un partener.

Citeste
5 moduri de a face o despărțire mai ușoară
5 moduri de a face o despărțire mai ușoară

Nu există despărțire fără suferință, dar uneori, complicăm situația în mod inutil. Iată câteva moduri de a face separarea mai ușoară.

Citeste
Comunicarea în cuplu: importanța implicării partenerului în evoluția noastră personală
Comunicarea în cuplu: importanța implicării partenerului în evoluția noastră personală

Cu toții ne schimbăm și evoluăm, iar când suntem într-o relație, este important să includem partenerul în procesul de transformare. Odată în plus, iată de ce este importantă comunicarea în cuplu.

Citeste
Parenting: 5 sfaturi pentru a crește copii echilibrați emoțional
Parenting: 5 sfaturi pentru a crește copii echilibrați emoțional

Ne dorim să creștem copii fericiți și echilibrați emoțional, iar în acest sens căutăm cele mai bune recomandări. Iată 5 sfaturi de parenting ale psihologilor.

Citeste
5 semne că ești cu un partener nepotrivit
5 semne că ești cu un partener nepotrivit

Trăim convinse că este suficient să ne dorim amândoi să rămânem împreună ca să fim fericiți. Dar asta se poate întâmpla și cu un partener nepotrivit. Iată câteva indicii.

Citeste