Now Reading
Cum spui ”Mi-e dor de tine” sau ”Te iubesc” prin gesturi?

Cum spui ”Mi-e dor de tine” sau ”Te iubesc” prin gesturi?

Revista Psychologies
Dr.Max

Ce este Hiper-Limbajul grijii și cum îl poti practica și tu

 

Grija este unul dintre cele mai vechi limbaje non-verbale ale omenirii: primind și oferind grijă ne simțim în siguranță, împliniți și fericiți.

Adeseori, însă, gesturile de grijă mici trec neobservate: cel care primește grijă nu conștientizează că în spatele unui gest simplu stă, de fapt, o lume de grijă creată de cel care o oferă.

Grija nu stă doar în lucruri extraordinare. Uneori, ea poate veni spre tine sub forma unei creme, măști de păr, suzete sau a unui flacon de vitamine. Și tocmai asta a vrut să demonstreze experimentul: că în spatele unui simplu produs cumpărat din Hiper-farmaciile Dr. Max se ascunde, de fapt, un gest de grijă făcut de cineva drag, care se gândește mereu la tine și nevoile tale.

Dr. Max

 

Într-un experiment video emoționant, Dr. Max și-a propus să arate că în spatele oricărui gest de grijă nevăzut este o oportunitate pentru ca doi oameni să vorbească Hiper-Limbajul grijii. Un limbaj pe care îl vorbim cu toții, fără să ne dăm seama.

Produsele din Hiper-farmaciile Dr. Max sunt un canal bun de comunicare al grijii dintre oameni, iar cele 39 de Hiper-farmacii Dr. Max deschise în toată țara sunt locul perfect pentru a găsi tot ce ai nevoie pentru a avea grijă de tine și de familia ta, cu o diversitate mare de produse pentru sănătate, îngrijire și frumusețe.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top