Now Reading
Trăiești cu inima deschisă?

Trăiești cu inima deschisă?

diana-pirje
trăiești-cu-inima-deschisă

Problema oamenilor, pe care nu o văd sau o neagă, este aceea că trăiesc cu inima închisă. Este un subiect atât de profund și delicat, dar pe care îl observ la multe persoane din viața mea. Lucrurile nu se mișcă în viața ta atunci când ești închis ca om. Ai nevoie să dezvolți compasiunea, recunoștința, empatia, bucuria față de fiecare clipă din viața ta, să te scufunzi în adâncurile tale și să te simți pe tine, ca ființă.

Mintea noastră ne păcălește atât de mult… este plină de credințe limitative, gânduri negative, neliniște, sentimente de vinovăție… Toate acestea, evident, se pot remedia. Dar important este să lucrăm la noi ca ființe integre, să dobândim un echilibru psiho-emoțional, un echilibru minte-corp-suflet, astfel încât energia să circule liber. Dacă prea multă tensiune se blochează în partea de sus a corpului, adică în mintea noastră, ne vom simți copleșiți de stres, furie și o epuizare permanentă.

Sursa problemei noastre (fie că este depresie, anxietate, lipsa sensului în viață sau orice altceva), nu este exteriorul, ci interiorul nostru.

E necesar să ne oprim și să ne punem câteva întrebări revelatoare:

  • Cum mă definesc în acest moment?
  • Încotro mă îndrept? Simt că e direcția bună pentru mine?
  • Pe cine am alături? Îmi plac oamenii din viața mea? Mă ajută sau mă încurcă?
  • Ce simt că pot face pentru mine astfel încât să am mai multă motivație/ liniște/ echilibru?
  • Care este nevoia REALĂ a sufletului meu?
  • Ce pot face ca să mă deschid mai mult în fața vieții? (să meditez, să fac terapie, să merg într-o călătorie spirituală, să ajut oamenii și să caut să îi înțeleg mai mult, să ofer mai mult necondiționat, să mă opresc din vâltoarea vieții și să admir ce e în jurul meu pentru câteva clipe?)

Poate ai nevoie de o transformare profundă sau de o reinventare a propriei persoane, ceea ce este minunat. Important este să fii sincer cu tine și cu ceea ce simți.

Repetă după mine: „Îmi dau voie să mă deschid, să simt, să înțeleg, să compătimesc, să iubesc… îmi dau voie să devin un om mai bun, să mă apropii și mai mult de cine sunt cu adevărat, de esența mea adevărată! Îmi dau voie… Simte cum inima ta se deschide și toate tensiunile încep să se reducă și până începi să simți vibrația de iubire. Exersează în fiecare zi. Ca un ghețar să se topească e nevoie de timp… dar tu poți practica zilnic până simți că toate zidurile din jurul inimii tale se topesc. Am încredere în tine!”

Dacă îți dorești cu adevărat un lucru profund cu tine însuți, te aștept cu drag în ședințele individuale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top