Now Reading
Vindecă-te prin plăcere!

Vindecă-te prin plăcere!

andreea-silvia-ioniță
vindecă-te-prin-plăcere

Când mi-am descoperit forța puterii mele sexuale, când am conștientizat că mă pot vindeca prin plăcere sexuală sacră, mi-am luat puterea înapoi și mi-am zis că nu mai am de gând să mă fac nevăzută, că nu mă mai împiedic să sclipesc și să radiez, că nu mai vreau să fiu drăguța care-i mulțumește pe ceilalți, nu mă mai îndoiesc de mine și de puterea mea intimă, nu mai aleg parteneri slabi, incompatibili energetic cu mine și nu mai am de gând să-mi limitez plăcerea vieții! În același timp mi-am făcut o promisiune: o să vibrez în pielea mea, o să tremur de plăcere în corp, o să-mi impun limitele și granițele atunci când o să am nevoie ca să mă simt în siguranță, o să ies rapid din situații care nu-mi servesc și nu o să mă mai lupt ca să demonstrez ceva, o să iubesc să mă ating și să fiu atinsă, o să am curaj în vocea mea și voi fi blândă cu mine, o să am încredere în profunzimile mele, în intuiția mea, o să-mi expandez capacitatea de a primi plăcere în evenimentele de zi cu zi, o să trăiesc orgasme în toate aspectele din viața mea: financiare, relaționale, romantice.

Adorație feminină,

Te invit la ceva nebunesc, te provoc! Oh yeaaah, let’s go wild, baby! Hai, fuguța către poșetă, ia de acolo un ruj roșu și o oglindă, rujul îl folosim pentru buze, bravo, așa, zâmbim seducător… și oglinda… mai jos…, încă un pic … mai jos, vreau să îți privești magia dintre picioare, diamantul tău feminin, supra-puterea ta de femeie, magnetul tău de vindecare, plăcere și evoluție spirituală.  Vreau să îți privești Yoni-ul!

Ups… bad hair day, acolo jos? Este prima oară când arunci o privire în grădina ta interioară? Ce simți? Ce gândești? Cum o cheamă? Draga mea, dacă este prima oară când îți privești această magnifică parte a corpului, dacă te sperie, dacă te simți rușinată, dezgustată, speriată, stai liniștită, nu ești singura! Însă avem nevoie de punctul acesta de plecare pentru vindecarea și evoluția ta sexuală sacră.

Citește continuarea articolului în ediția de martie 2022 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește în dar cartea „Știutorii” cu autograful lui Mircea Cărtărescu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top