Now Reading
Lansare Exclusivă Ferrero Rocher și Raffaello: Descoperă Noile Tablete de Ciocolată Premium

Lansare Exclusivă Ferrero Rocher și Raffaello: Descoperă Noile Tablete de Ciocolată Premium

Revista Psychologies

Ferrero, un nume de încredere în industria ciocolatei la nivel mondial, își extinde ofertele culinare în România, introducând noile game de ciocolată premium Ferrero Rocher și Raffaello. Creată după trei ani de cercetări și dezvoltări atente, noua noastră colecție promite să redefinească experiența ciocolatei premium.

„Cu peste 300 de rețete testate de o echipă dedicată de 50 de persoane, am perfecționat o nouă modalitate de a savura Ferrero Rocher și Raffaello. Aducem în lumea ciocolatei premium o dimensiune nouă, bazată pe brandurile noastre celebre și apreciate de consumatori de-a lungul timpului.”, spun oficialii Ferrero.

Ferrero Rocher Ciocolată cu Lapte, Ferrero Rocher Ciocolată Neagră cu 55% Cacao și Raffaello Ciocolată cu Migdale și Fulgi de Cocos – fiecare dintre ele propune o aventură a gustului în varianta de 90g, disponibilă acum pe piața românească. Cu un angajament profund pentru excelență și calitate, asigurăm că fiecare tabletă este ambalată într-o folie de aluminiu ermetică și găzduită într-o cutie de carton, păstrând astfel prospețimea și calitatea.

Încorporând bucați crocante de alune de pădure, ciocolată sublimă și umpluturi sofisticate, tabletele de ciocolată Ferrero Rocher sunt un omagiu adus specialităților noastre emblematice. În același timp, tableta de ciocolată Raffaello vă va încânta simțurile cu aroma sa exotica de migdale și cocos.

Descoperă ciocolata premium reinventată, explorând complexitatea și bogăția fiecărui pătrățel de ciocolată nou creat de Ferrero. Este mai mult decât o ciocolată – este o invitație de a retrăi și reinventa momentele dulci ale vieții. Experimentează acum noua noastră gamă, o fuziune între tradiție și inovație, disponibilă în magazinele selecte din România!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top