Now Reading
Magia unui nou inceput – Tendințele toamnei

Magia unui nou inceput – Tendințele toamnei

bianca-schmid

Cum ar fi să decidem că nu ne mai întoarcem din vacanță? Oare o vacanță eternă ne-ar aduce fericirea?

Să ne imaginăm că în fiecare zi din restul vieții noastre s-ar rezuma la a trăi liber, fară responsabilități, fară o alarmă care să ne trezească devreme și ținută noastră de zi cu zi ar fi compusă doar dintr-un costum de baie și un caftan.

În aparentă, acest scenariu pare de vis, dar dacă încercam totuși să ne imaginăm ne dăm seama că, dacă am savura în fiecare zi desertul nostru preferat, cu siguranță nu l-am mai aștepta cu nerăbdare de fiecare dată când ar fi ceva de sărbătorit și ar deveni fară îndoială o gustare banală.

Partea cea mai frumoasă a unei vacanțe este că o plănuim și o așteptam cu entuziasm știind că este momentul în care avem oportunitatea să ne echilibrăm după o perioadă îndelungată în care am oferit 100% din energia noastră proiectelor personale și profesionale.

Așadar, cel mai indicat este să ne reîntoarcem la viață noastră cotidiană pe care am construit-o de-a lungul timpului dar pe care deseori uităm să o apreciem. Să ținem cont totuși de emoțiile care ne încearcă de fiecare dată când avem un proiect nou prin care putem să ne depășim potențialul sau de bucuria de a ne întâlni cu prietenele noastre dragi și mai ales de confortul pe care ni-l oferă mediul urban. În articolul anterior, am abordat subiectul pieselor vestimentare potrivite pentru vacanță de vară, însă magia unui nou început prinde mereu contur în luna septembrie!

Prin urmare, în acest articol vom discuta aspectele cele mai importante pe care trebuie să le luăm în calcul în această toamnă. Septembrie este luna care parcă aduce cu ea șanse noi, posibilitatea de a ne reinventa, și avem prilejul să aducem un echilibru între tendințele modei actuale și personalitatea noastră în momentul în care începem ne reconstruim garderoba. Culoarea anului 2023 este oficial “Viva Magenta”, o nuanță puternică, vibrantă și feminină pe care indiferent de cât de mult o adorăm, cu siguranță nu putem să alegem să o purtăm 365 de zile.

Din fericire,tendințele modei în 2023 sunt ceva mai permisive și trebuie să profităm din plin. În această toamnă, puteți să alegeți că și culori de bază pentru viitoarele ținute pe care le veți achiziționa, următoarele nuanțe: alb, negru, roșu, turcoaz, verde smarald, bej, mov, galben lime și amintiți-vă că aveți voie să îndrăzniți și să alegeți chiar și ținute cu accente metalice sau sidefate.

Modă nu se transformă, această se trăiește intens și de-a lungul anilor au fost trenduri care au revenit, bineînțeles ușor reinterpretate. Că atare, în momentul în care aveți în plan să vă cumpărați piese vestimentare, este important să încercați să alegeți piese de baza, ce rămân relevante indiferent de perioada de timp trecută.

Toamna anului 2023 este puternic influențată de look-urile anilor 1980-1990, unde seturile pentru femei sunt inspirate din costumurile bărbăteșți , dar și ținutele clasice elegante sunt în continuare în trend. Este extrem de important să încercați să vă lăsăți amprenta personală asupra unei ținute prin accesorizare și atitudine aducând un echilibru între elegantă rigidă dusă la extrem și masculinitatea puternică adusă de hainele oversize.

 

Citește continuarea articolului în ediția septembrie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top