Now Reading
Căminul Acasă la bunici – locul perfect de îngrijire bătrâni în București

Căminul Acasă la bunici – locul perfect de îngrijire bătrâni în București

Revista Psychologies

„Acasă la bunici” oferă liniște și siguranță bătrânilor, prin existența unui personal calificat, dar și prin punerea la dispoziție a unor dispozitive speciale pentru bătrânii cu probleme (rampe de acces pentru cei care sunt imobilizați în scaun cu rotile, mobilier specific persoanelor cu probleme motrice, măști de oxigen și alte echipamente medicale în caz de urgență).

Dacă îmbătrânirea vine la pachet cu o sănătate precară, pierderea partenerului de viață și a celor dragi, dar și cu imposibilitatea de a-ti purta singur de grijă, pentru un vârstnic aceste lucruri nasc diverse probleme nu doar pentru ei, dar și pentru cei din jurul lor.

O soluție salvatoare în aceste situații ar fi apelarea la un centru de îngrijire, așa cum este Căminul „Acasă la bunici”.

Acesta este un cămin de bătrâni situat foarte aproape de centrul Bucureștiului (în sectorul 5), care asigură condiții excelente de cazare și îngrijire necesare în funcție de nevoi și probleme, asistență medicală și psihologică permanentă, bunicii fiind mereu sub continua supraveghere a unor asistenți medicali și infirmiere, cu experiență în îngrijirea persoanelor vârstnice.

Căminul de bătrâni „Acasă la bunici” este un centru de îngrijire unde se pune mare accent pe sănătatea și siguranța rezidenților, colaboratorilor și angajaților, respectându-se toate măsurile de prevenire împotriva răspândirii COVID-19.

Întreg personalul căminului a fost imunizat prin vaccinare, iar regulile stricte pe timp de pandemie se respectă în continuare ca la carte!

În această perioadă se evită, pe cât de mult posibil, contactul bătrânilor cu mediul extern, fără a fi luate toate măsurile de precauție necesare, iar vizitele familiilor nu durează mai mult de 5 minute, timp în care se păstrează o distanță minimă obligatorie de 3 metri între persoane.

 

camin-de-batrani-bucuresti

De la începutul pandemiei de COVID-19 și până în prezent, în centru nu a fost raportat niciun caz de infectare.

Căminul „Acasă la bunici” oferă:

✅ condiții de cazare excelente și servicii de calitate (imobil nou și modern, cu 3 etaje, peste 20 de camere, 2-3 băi/nivel și spații comune pentru activități);

✅ dotări moderne și camere spațioase, pentru confortul bunicilor (paturi speciale, aer condiționat, internet și televizor);

✅  grădină spațioasă (cu fântână arteziană, foișor, băncuțe și balansoare) pentru petrecerea timpului într-un mod plăcut și relaxant;

✅ gamă largă de servicii medicale pentru bunăstarea și sănătatea bătrânilor (consult medical săptămânal și ședințe zilnice individuale de kinetoterapie);

✅ meniu zilnic format din 3 mese (adaptat conform indicațiilor medicale ale fiecărui bătrân);

✅ plimbări în parcuri și excursii la diverse obiective turistice, pentru o viață activă și fericită a bunicilor;

✅ posibilitatea bătrânilor de a se implica în activități cât mai diverse, potrivite vârstei și condiției de sănătate;

✅ tarife negociabile în funcție de starea de sănătate a bătrânilor și nevoile acestora.

„Acasă la bunici” este locul unde bătrânii primesc îngrijire și se bucură de confortul dorit, pentru o bătrânețe frumoasă și lipsită de griji.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top