Now Reading
Eveniment incluziv dedicat Zilei Copilului

Eveniment incluziv dedicat Zilei Copilului

Revista Psychologies
eveniment-incluziv-dedicat-zilei-copilului

Pe data de 1 iunie, începând cu ora 18.00, la Palatul Național al Copiilor, va avea loc un spectacol incluziv intitulat „Ne bucurăm împreună!”, dedicat Zilei Copilului. Spectacolul este realizat de către Asociația Down Plus București, în parteneriat cu Ansamblul de balet Arabesque, Corul Meloritm, MusicAll, Cercul de teatru și Cercul de pian al Palatului Național al Copiilor.

Evenimentul va cuprinde numeroase momente artistice de dans modern, contemporan, dans de caracter, balet și cântec, la realizarea lor participând atât tineri cu sindrom Down și alte dizabilități intelectuale, cât și tineri tipici. Pentru eveniment, toți participanții realizează antrenamente săptămânale de luni de zile, în vederea pregătirii minuțioase a momentelor artistice realizate pe scenă. Mai mult decât atât, fiecare număr pregătit a fost realizat sub coordonarea atentă a unor coregrafi și coordonatori profesioniști.

Evenimentul aduce și o surpriză, lansarea a 4 cărți pentru copii scrise de Neagu Rădulescu, cărti care cuprind povestea balerinei Lulu și sunt reeditate după 60 de ani. Invităm doritorii să cumpere un set de 4 cărți care surprind întreaga poveste a familiei balerinei Lulu, iar banii strânși din vânzarea cărților vor merge către visul și activitățile Asociației Down Plus București. Prețul unui set de cărți este de 50 de lei, iar acestea pot fi achiziționate la eveniment.

Doritorii sunt invitați să participe la vizionarea spectacolului de pe data de 1 iunie, accesul în sală fiind gratuit.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top