Now Reading
Revista Psychologies, editia septembrie 2015

Revista Psychologies, editia septembrie 2015

Revista Psychologies

Melancolie la inceput de toamna? Atunci este timpul pentru introspectie, acceptare de sine, cunoastere de sine, notiuni dezvoltate generos in dosarul special Psychologies.

Pastram o nota similara in articolul in care iti povestim despre beneficiile iertarii de sine, apoi aflam de ce unii oameni fug de angajamente, nu doar in amor ci si la serviciu!

Daca finalul verii a venit cu o veste proasta, concedierea, primesti recomadari pertinente de la un psihoterapeut cu experienta, care iti spune exact ce este de facut si cum sa privesti acest moment delicat.

Pentru ca la noi, romanii, teama de gura lumii a devenit anxietate nationala, aflam de ce conteaza atat de mult aparentele, si ce ascunde, de fapt, aceasta obsesie de „a da bine” intotdeauna.

Vedem ce este de facut pentru a ne spori autoritatea, care sunt compelxele natiei noastre de-a lungul istoriei, iar daca planuiesti un weekend de rasfat la mare poate incerci si terapia cu namol despre ale carui virtuti iti povestim pe larg.

Si da, in aceasta luna avem pe coperta din nou o vedeta autohtona. Rona Hartner este pur si simplu sclipitoare, un boom de energie si un model de urmat pentru multe dintre noi care vor sa invete ce inseamna sa fii bine cu tine, sa te bucuri de viata si de tot de ce iti ofera ea.

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top