Now Reading
Cum îmi pot îmbunătăți limba engleză?

Cum îmi pot îmbunătăți limba engleză?

Revista Psychologies
cum-îmi-pot-îmbunătăți-limba-engleză

Limba engleză este cea mai vorbită limbă din întreaga lume, iar pentru a-ți îmbunătăți limba engleză, există multiple cursuri de engleza corporate disponibile.

Cum îmi pot îmbunătăți limba engleză?

Erorile sunt importante

Uneori, cea mai mare provocare pentru învățarea limbilor străine este depășirea temerilor noastre: teama de a greși, de a spune ceva greșit, de a suna prostesc sau chiar de a arăta prost. În limba engleză, asta poate fi greu de realizar! Dar cu exersarea și încurajarea specialiștilor, îți vei putea îmbunătăți abilitățile lingvistice.

Deci, familiarizează-te cu greșelile. Cu toate acestea, ar trebui să cauți și modalități de a obține o practică cu mize mici: creează situații în care să te simți confortabil să încerci noi fraze și expresii și să faci acele greșeli inevitabile. Vorbirea este o tactică importantă în învățarea unei limbi, iar greșelile fac parte din proces.

Crește-ți memoria

Există o cantitate considerabilă de cercetări cu privire la modul în care funcționează memoria, precum și o gamă largă de strategii pentru îmbunătățirea memoriei. De exemplu, experimentele științifice arată că memoria noastră pe termen scurt poate conține doar aproximativ 7 informații noi deodată. Deci, dacă lucrezi la o listă lungă de cuvinte noi din vocabular, nu le vei putea reține din prima pe toate.

Este important să îți stabilești obiective și să ai un plan pentru modul în care vei învăța, astfel încât să poți studia în cantități mici de timp, după cum este necesar, pe parcursul zilei, fără a te descuraja.

Citește articolul integral pe Learning Network.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top