Now Reading
„Cum sa faci primul pas spre schimbare“

„Cum sa faci primul pas spre schimbare“

Revista Psychologies

Andreea Raicu si Rupda, discipolul lui Osho, te invita la Conferinta Traieste frumos „Cum sa faci primul pas spre schimbare“ , marti 13 octombrie 2015, la ora 18.30, la Connect Hub.

Rupda si-a trait o mare parte din viata alaturi de Osho, a avut ocazia sa-l cunoasca, sa se bucure de toate invataturile unui om atat de special cum a fost el.

Ea are o experienta bogata in organizarea de workshop-uri, evenimente si reuniuni la nivel international, inca din anul 1983.

Am crescut si am fost alaturi de Osho pana cand acesta a plecat dintre noi. Crescand intr-o astfel de comunitate, am avut sansa sa iau parte la o multime de meditatii si workshopuri, iar faptul ca am fost alaturi de Osho a fost o experienta remarcabila, facand din interactiunea cu oamenii un pas absolut natural“, povesteste Rupda.

Daca vrei sa inveti diverse tehnici de meditatie, sa te cunosti mai bine si sa ai curaj sa traiesti viata pe care ti-o doresti, daca vrei sa te imprietenesti cu tine si iti doresti cu adevarat o schimbare in viata ta, Andreea Raicu si Rupda te astepta la Conferinta Traieste frumos.

Conferinta va avea loc pe 13 octombrie 2015, la ora 18.30, la Connect Hub (Bucuresti, Bld. Dacia nr. 99), iar costul unui bilet este de 65 de lei.

Informatii suplimentare poti afla AICI

Biletele sunt in limita locurilor disponibile!

 

Iar daca iti doresti sa te cunosti mai bine, sa faci cu adevarat o schimbare in viata ta, participa la  workshop-ul „Awakening of Love“ sustinut tot de Rupda in perioada 16-18 octombrie 2015. Vei invata cum sa fii autentica, sa te reconectezi cu tine si cu cei din jurul tau, cultivand astfel increderea si fericirea.

Detalii AICI.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top