Now Reading
Curs interactiv de negociere sustinut de Peter Coles, profesor la Harvard Business School

Curs interactiv de negociere sustinut de Peter Coles, profesor la Harvard Business School

Revista Psychologies

Fiecare sesiune intensiva de mentorat reprezinta o platforma unica, bazata pe metoda de lucru specifica Harvard Business School.

In cadrul acestora, participantii vor fi pregatiti pentru a elabora strategii de luare a deciziilor in situatiile de criza sau pentru a-si dezvolta abilitati de negociere care pot duce la incheierea de parteneriate strategice.

Programul se adreseaza tuturor managerilor de departamente, executivilor de top, dar si antreprenorilor care vor sa-si dezvolte business-ul pe plan international.

In plus, Peter Coles ii va ajuta pe cei prezenti sa recurga la folosirea negocierii in activitatile zilnice precum achizitia de produse, securizarea capitalului, discutiile cu membrii echipei sau relatia cu furnizorii.

Fundamentele teoretice pe care se bazeaza programul de negociere de la Bucuresti, au ca punct de plecare un mix intre teorii ce apartin psihologiei, economiei, comunicarii si afacerilor.

Toate aceste informatii construiesc cunostinte de baza care le ofera managerilor abilitatile necesare pentru elaborarea de strategii eficiente de luare a deciziilor.

Metoda de lucru a acestor sesiuni de pregatire este una interactiva si are in vedere studii de caz si exercitii precum simularea unor strategii de business, schimbul de roluri intre participanti, folosirea teoriei jocului sau utilizarea comunicarii non-verbale pentru a-i ajuta pe executivi in procesele de negociere pe care le deruleaza.

In urma absolvirii acestui program, participantii vor obtine o serie de abilitati practice precum stabilirea momentului propice de a incepe o sesiune de negociere, modalitatea in care se elaboreaza o propunere initiala, construirea si consolidarea reputatiei sau crearea de coalitii.

Cunostintele dobandite in urma participarii vor putea fi utilizate imediat dupa terminarea programului, astfel incat sa le ofere managerilor si antreprenorilor o baza pentru negocierile si deciziile din fiecare moment.

Pentru mai multe detalii despre mentor, metoda utilizata de Harvard Business School si beneficiile programului, va rugam sa accesati www.postprivatizare.ro

Informatii suplimentare se pot obtine de la:

Fundatia Post-Privatizare
Tel: 031.1000.719
Fax: 031.1000.720
Web-site: www.postprivatizare.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top