Now Reading
Evolutie spirituala cu Patrick Zeigler

Evolutie spirituala cu Patrick Zeigler

Revista Psychologies

In perioada 10-12 iulie 2015 sunteti invitati sa participati la workshop-ul All Love/SKHM sustinut de maestrul Patrick Zeigler la Bucuresti.

Patrick Zeigler este un recunoscut terapeut care se preocupa de vindecarea trupului, mintii si spiritului. Energia vindecatoare a iubirii izvoraste din inima, din mainile si din vocea sa.

Avand o experienta de peste 25 de ani in terapiile holistice (a invatat de la terapeuti, samani si guru din Arabia, Nepal, India si Africa), Patrick este unul dintre cei mai importanti maestri Reiki, fiind cel care, in 1984, a fondat sistemul Seichim, raspandit si dezvoltat azi la scara planetara.

Aproape tot ceea ce numim Reiki nontraditional porneste de la un singur om: Patrick Zeigler. Numeroasele sisteme Seichim n-ar fi existat fara experienta lui initiatica in Marea Piramida, si fara ca T’Om Seaman (Seichim in 7 nivele) sa-i fi fost discipol.

Sistemele Karuna n-ar fi aratat astazi asa cum le cunoastem daca nu i-ar fi fost discipoli Kathleen Milner (Sai Baba/Tera Mai) si Vincent Amador (Karuna Ki).

All-Love este un workshop practic si experiential, care contribuie la facilitarea unei experiente profunde cu Universul Energiei, prin Iubire si Lumina.

Participarea la clasele All Love imbunatateste intuitia naturala, conexiunea spirituala, creste sensibilitatea organismului la energia vibrationala a Universului, sentimentul de conexiune cu Sursa. ALL-Love este cea mai buna modalitate de a „vindeca” sufletul.

Workshop-ul este gandit astfel incat sa satisfaca atat nevoile incepatorilor cat si pe acelea ale avansatilor.

Program de lucru. 11-12 iulie – workshop SKHM/All Love, Bucuresti
In ambele zile, workshop-ul se desfasoara intre orele 10.00 – 18.00.

Cost. Investitia este de 250 euro la prima participare. A doua participare (pentru cei care au mai participat in trecut) presupune 200 euro, iar a treia participare (si urmatoarele) 150 euro. Inscrierea presupune plata unui avans de minim 50 euro
Inscriere. [email protected], 0722 512 035.

Detalii AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top