Now Reading
Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El!

Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El!

Revista Psychologies

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (I.S.T.T.) anunta organizarea conferintei Fii Bine cu Tine! in data de 7 decembrie 2014, la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. Evenimentul, aflat deja la cea de-a II-a editie, are anul acesta tema Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El!.

Sunt invitati sa participe parinti si cei care se pregatesc sa devina parinti preocupati de prevenirea experientelor traumatice, de cresterea capacitatilor de a se descurca cu situatiile provocatoare si de dorinta de a aduce un plus de calitate vietii lor de familie.

Prin conferinta Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El!, ISTT isi propune sa ofere persoanelor interesate de educatia copiilor (actuali sau viitori parinti, bunici, educatori) ocazia de a descoperi cum sa isi creasca calitatea relatiei cu copiii si cum ii pot ajuta pe acestia sa isi dezvolte capacitatea de a face fata incercarilor vietii.

Participantii vor afla si vor intelege, de la psihologi experimentati in lucrul cu trauma, care sunt emotiile si sentimentele care coloreaza relatia dintre parinti si copii, despre importanta implicarii tatalui in cresterea copiilor, despre miturile legate de protectie si diferenta intre grija si ingrijorare, despre transformarile ce apar in fiecare dintre noi atunci cand devenim parinti.

Intalnirea va fi deschisa de Diana Vasile, presedinta Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, cu prelegerea – surpriza Cand o caciulita face diferenta si va fi continuata de Andra Costin (Buzila), care va aborda tema nuantelor aparute in relatia mama-fiica atunci cand fiica devine mama – Ca tine am fost, ca mine vei fi.

Alaturi de Monica Lespezeanu si Fantomele din sertare vom afla cum sa ne raportam corect la fricile si anxietatile copiilor. Si, pentru ca Sunt tatic, imi pasa, ma implic, Bogdan Cezar Ion va intregi intalnirea  celor prezenti cu un subiect tot mai discutat in ultima vreme – implicarea tatilor in viata de familie.

In incheiere, Anamaria Draguta va sustine un atelier special, dedicat parintilor ai caror copii s-au nascut prematur: Nasterea prematura – o calatorie neasteptata.

 

Conferinta Fii Bine cu Tine are loc duminica, 7 decembrie, la sediul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei (Soseaua Panduri nr 90), incepand cu ora 10.00. Prezentarea lectorilor, rezumatele prelegerilor si programul conferintei pot fi accesate aici.

Inscrierile se pot face la adresa [email protected]. Pentru mai multe informatii puteti apela numarul de telefon 0735 226 936 (Psiholog Roxana Agafitei). Pana la data de 30 noiembrie 2014 tariful de participare este de 120 de lei. Dupa aceasta data, tariful de participare va fi de 150 de lei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top