Now Reading
Practica desavarseste arta leadership-ului

Practica desavarseste arta leadership-ului

Revista Psychologies

Pentru a raspunde nevoii tinerilor de a fi cat mai conectati cu realitatea domeniului in care urmeaza sa profeseze, Fundatia LEADERS anunta startul inscrierilor la LEADERS School 7, actiune care se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei, in perioada 3-9 aprilie 2011, la Poiana Brasov.

Cei treizeci de participanti, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, alesi in urma unui proces de selectie complex desfasurat la nivel national, vor avea sansa sa se dezvolte in trei arii cheie: leadership personal, leadership unu-la-unu si leadership-ul echipei. Vorbitorii prezenti in program sunt traineri si practicieni ai leadership-ului romanesc, proveniti atat din mediul de afaceri, cat si din arta, sport si societatea civila.

“Anul acesta venim in intampinarea tinerilor de elita cu un nou format LEADERS School, menit sa le ofere o experienta de leadership cat mai intensa. In urma studiilor pe care le-am realizat pe piata si in randul celor 187 de absolventi, am constatat ca practica primeaza si ca viitoarea generatie de tineri lideri a Romaniei are nevoie de leadership autentic si de experiente cat se poate de reale”, declara Adelina Maria, Director de Program, LEADERS School.

La LEADERS School 7, fiecare zi va fi organizata in jurul unui concept care va fi discutat si analizat alaturi de invitati si pe care apoi participatii il vor pune in practica in cadrul atelierelor de leadership. Cea de-a doua parte a zilei este dedicata aprofundarii notiunilor de leadership prin sesiuni de Debrief si Lectii personale, in cadrul carora participantii analizeaza schimbarile prin care au trecut in program. Cea de-a cincea zi le va pune la incercare participantilor abilitatile de leadership printr-o simulare de business inedita in care vor trebui sa aplice cunostintele dobandite si sa isi conduca echipa spre succes, la final fiind evaluati de antreprenori romani de succes.

Lista vorbitorilor care vor facilita transferul de cunostinte si transformarea teoriei in practica include nume precum: Acad. Constantin Balaceanu-Stolnici; Marius Ghenea, Presedinte PC Fun; Radu Georgescu, Fondator si Presedinte GECAD; Crenguta Rosu, Managing Partner DC Communication; Rares Manolescu, Senior Trainer Human Invest; Simona Baciu, Fondator si Managing Director International School of Cluj, Andreea Raducan, Director Marketing Fundatia Olimpica Romana, sau Roland Hermann, Stomatolog Calator.

Cei care isi doresc sa ia parte la LEADERS School alaturi de un grup de tineri elitisti, se pot inscrie pe www.leadershipschool.eu, si tot aici pot gasi mai multe informatii despre program.

LEADERS School este un program al Fundatiei LEADERS realizat cu sprijinul Romtelecom, Ursus Breweries si Coca-Cola HBC Romania.

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt sau sesiuni de durata mai lunga.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top