Now Reading
Psihosexologie si psihoterapie

Psihosexologie si psihoterapie

Revista Psychologies

Vom aborda teme precum imaginea corporala si imaginea de sine, atractivitatea fizica si capitalul erotic, imaginea corporala la barbati si femei, imaginea corporala si sexualitatea, stima de sine, stima de sine implicita, reprezentari interne ale imaginii corporale, compatibilitatea sexuala, certurile in cuplu si stabilitatea cuplului, narcisismul in relatia cu partenerul, adaptarea in cuplu, comunicarea si asertivitatea, raspunsul sexual uman.

Organizator: Centrul Psiho Blue Timisoara
intre 15-16 mai

Conducator de workshop: dr. Oana Maria Popescu

  • Dr. Oana Maria Popescu este medic, psihoterapeut – cu specializari si cursuri in hipnoza clinica, tehnici de relaxare si terapie ericksoniana, psihosexologie, analiza tranzactionala, psihoterapie integrativa, psihanaliza, gestalt terapie, inteligenta emotionala, rezistenta la schimbare, comunicare–terapie–relatie, psihosomatica si psihoneuroimunologie, hipnoanaliza tranzactionala, hipnoza si stres, hipnoterapia copilului, hipnoterapia durerii, hipnoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie cognitiv-comportamentala.
  • Organizeaza evenimentul Federatia Romana de Psihoterapie, reprezentant zonal Banat – Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana.
  • Formator acreditat CNFPA. Formator si supervizor in formare in hipnoza clinica, tehnici de relaxare si psihoterapie ericksoniana.

Informatii suplimentare si inscrieri: [email protected] sau [email protected]
tel.: 0729.715.384

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top