Now Reading
Trainerii si consultantii romani pot “fura” din secretele meseriei de antreprenor in cadrul programului Born2Succeed

Trainerii si consultantii romani pot “fura” din secretele meseriei de antreprenor in cadrul programului Born2Succeed

Revista Psychologies

Un nou seminar de business dedicat antreprenorilor in domeniile consultanta si training este adus in Bucuresti prin proiectul Born2Succeed. Irina Alionte & Justin Devonshire, tineri antreprenori de succes in Marea Britanie, vor fi prezenti duminica, 15 iunie 2014, intre 16.00 si 18.00, la Connect Hub, Strada Dacia nr. 99, pentru a impartasi antreprenorilor romani din secretele succesului lor.

 

Cei prezenti la seminar vor avea oportunitatea de a afla cum isi pot atrage venitul pe care si-l doresc, aplicand propriei afaceri un model de business testat, cu rezultate excelente.

In cadrul seminarului vor fi prezentate 3 metode rapide prin care cei mai renumiti traineri din lume au reusit sa isi atraga sute de clienti care aveau nevoie de serviciile lor.

Cei doi mentori au consiliat deja consultanti si experti din Europa, Statele Unite ale Americii si Australia, aratandu-le cum sa isi dubleze, ba chiar sa isi tripleze cifra de afaceri in doar cateva saptamani.

Seminarul in consultanta de business din cadrul platformei Born2Succeed isi propune, totodata, sa dezvaluie participantilor o cale directa prin care sa aplice metoda de business propriei afaceri, nu prin teorie, ci prin practica.

Trainerii fondatori ai platformei Born2Succeed, Irina Alionte & Justin Devonshire, promit o sesiune live de training in business diferita de toate celelalte existente pe piata romaneasca in acest moment.

“Ne dorim sa impartasim antreprenorilor romani axati pe zona de training si consultanta cateva idei care ne-au ajutat sa dezvoltam intr-un timp foarte scurt propriul business.

Cursantii nostri vor afla principalul motiv pentru care le este greu sa isi gaseasca clienti si cum sa il evite, 3 dintre cele mai rapide metode de a atrage clienti catre serviciile lor de training si coaching, o strategie simpla cu rezultate deja demonstrate prin care sa isi construiasca o baza de date de peste 1000 de prospecti in mai putin de 30 de zile.” spune Irina Alionte, co-fondator al programului Born2Succeed.

„Participantii vor mai afla in cadrul seminarului nostru cum sa isi creeze expunere in media pentru a creste instant brand awareness-ul, strategia de succes prin care sa isi atraga noi parteneri care sa ii ajute sa faca cunoscut mesajul lor catre un public cat mai mare dar si noi trucuri de Facebook Marketing pentru a obtine sute de noi prospecti in doar cateva ore.” a adaugat Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed si consultant de marketing pentru experti.

 

Asadar, antreprenorii din zona de coaching care vor sa invete noi metode de a-si creste businessul, dar si sa afle cum arata formula unui business de succes, pot afla mai multe informatii despre inscriere pe pagina dedicata, www.born2succeed.ro/seminarexperti .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top