Now Reading
Workshop Vindecatorul interior

Workshop Vindecatorul interior

Revista Psychologies

Ai vreo durere fizica sau o suferinta emotionala? Te confrunti cu vreo boala a corpului sau cu vreo dilema psihologica (insomnii, atacuri de panica, frica/fobie, senzatia de gol interior etc.)? Situatia ta se poate schimba in bine.

In fiecare dintre noi exista undeva, adanc, un “Vindecator”. Este o parte din interior care se ocupa cu echilibrul nostru fizic, psihic si sufletesc.

Psihoterapeutul Dr. Crista Darie te invita sambata 18 aprilie 2015 la un atelier de exceptie: „VINDECATORUL INTERIOR”. Ai ocazia sa iti accesezi acea parte autovindecatoare din Sine si sa declansezi procese reparatoare pentru corp, minte si suflet.

Atelierul se desfasoara in Bucuresti, bd. Nicolae Titulescu 115 si dureaza o zi (9:00-18:30). Pentru intimitatea si profunzimea lucrului, numarul de participanti este limitat. Detalii si inscriere la 0726.28.28.00

Cititorii revistei PSYCHOLOGIES beneficiaza de o reducere de 50 lei (la participare, vor prezenta numarul de aprilie al revistei).
 
Crista Darie este psihoterapeut specializat in hipnoza clinica, tehnici de relaxare si terapie ericksoniana. A absolvit facultatea de medicina generala in 1992, a lucrat 13 ani ca jurnalist (cu rubrici de sanatate, articole de psihologie in diferite publicatii).
In prezent, lucreaza in propriul cabinet: psihoterapie individuala, terapie de grup si ateliere/workshopuri de terapie-dezvoltare personala.
Mai multe despre Crista Darie, pe http://psihoterapie-hipnoza.blogspot.ro/
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top