Now Reading
Cum poate un singur accesoriu să dea de gol personalitatea purtătorului?

Cum poate un singur accesoriu să dea de gol personalitatea purtătorului?

Felul în care ne îmbrăcăm ne poate ajuta să ne integrăm mai ușor într-un grup sau să schimbăm percepția celorlalți față de noi. Însă accesoriile pe care le alegem sunt cele care vorbesc cu adevărat despre personalitatea fiecăruia dintre noi. Un accesoriu nu trebuie să fie neapărat ceva ce completează o ținută ci mai degrabă un accent  personal, scrie hercampus.com.

  1. Ochelarii de vedere   

Cei care aleg să poarte ochelari cu rame colorate sunt persoane mai creative și mai sociabile, scrie rd.com. Ramele în culori îndrăznețe spun de obicei despre persoana care le poartă că este deschisă și adaptabilă, însă ochelarii cu astfel de rame nu sunt doar alegerea celor cu firi extravertite ci și o modalitate prin care un introvertit ar putea încerca să spună că e gata să-și facă noi prieteni.  

Pe de cealaltă parte, cei ce aleg rame clasice, negre sau în culori mai puțin „flashy” au o personalitate mai serioasă și sunt mai pragmatici.

  1. Geanta

Dacă porți o geantă „oversized” înseamnă că ești o persoană activă, mereu pe fugă. Nu știi niciodată când și unde vei ajunge, așadar trebuie să ai la tine tot timpul multe lucruri care ți-ar putea fi de folos pe parcursul zilei.

O geantă mică poate însemna dimpotrivă, că ești mai organizată și în același timp mai comodă și nu-ți place să porți după tine decât strictul necesar.   

  1. Brățările

Dacă îți place să porți multe brățări, probabil că ești genul de persoană căreia îi place să povestească, să gesticuleze și să atragă atenția asupra sa, scrie streetstyle.com.  

O singură brățară discretă, asortată cu lănțișorul de la gât și eventual cu cerceii din urechi spune despre tine că ești mai degrabă o persoană conservatoare și preferi stilul clasic.

  1. Cerceii

Cerceii mari și extravaganți atrag atenția asupra feței tale, ceea ce înseamnă că ai încredere în propria persoană și ești sigură pe tine.

Mai mulți cercei într-o ureche spun despre tine că ești o persoană nonconformistă, în timp ce un set discret de cercei poate arăta că ai o fire mai conservatoare.  

  1. Accesoriile de pus pe cap

Șepcile de baseball sunt în trend așa că dacă porți una probabil că ești la curent cu noutățile din lumea modei, ești cool și îți place să experimentezi.

Pe de cealaltă parte o femeie care poartă șapcă e posibil să fi ales acest accesoriu și pentru că are o fire mai „băiețoasă” sau este timidă, șapca fiind o modalitate bună de a-ți ascunde privirile de ceilalți.  

O pălărie de paie sau de fetru, cu boruri largi, vorbește în schimb despre o personalitate romantică, misterioasă și feminină.

  1.  Husa de la telefon

Dacă îți schimbi des husele de telefon și alegi modele excentrice, asta spune despre tine că ai o personalitate ieșită din tipare, nu-ți place să te conformezi și vrei să fii unică.

Cineva care alege o husă în culori uni, fără modele, e o fire practică ce nu caută să se manifeste neapărat prin accesorii.  

  1. Căștile  

Când porți căști pe stradă, la muncă, acasă înseamnă că îți place să trăiești în bula ta și muzica te ajută să rămâi acolo.

Nu-ți place neapărat să socializezi și e posibil să ai o personalitate introvertită preferând de multe ori compania cărților, a filmelor și a muzicii decât a oamenilor care nu fac parte din cercul tău restrâns.

  1. Pantofii

Dacă alegi o pereche de pantofi sport preferi confortul și e posibil să fii o persoană activă, însă această alegere nu exclude feminitatea sau eleganța, depinde foarte mult la ce ținută asortezi respectiva pereche.

Tocurile reprezintă un statement mai clar și spun despre tine că ești o persoană elegantă, feminină, conștientă de puterea ta de seducție.

  1. Cureaua

O curea clasică, neagră sau maro nu dezvăluie de obicei prea multe secrete despre personalitatea purtătoarei, însă poate vorbi despre statutul și stilul său. Modul în care arată cureaua pe care o porți poate spune însă despre tine dacă ești atentă sau nu la detalii.

Indiferent de ce accesoriu alegi să porți, acesta va spune ceva despre personalitatea ta doar dacă ți se potrivește și te reprezintă. În schimb, dacă alegi să porți ceva doar de dragul modei e posibil să transmiți mesaje greșite despre tine celor din jur și, în plus, să nu te simți foarte confortabil.  Nu uita că modul în care ne îmbrăcăm, vorbim și ne purtăm este puntea noastră spre lumea exterioară.

Sursă foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top