Now Reading
7 lucruri simple care fac dintr-o zi proastă o zi bună

7 lucruri simple care fac dintr-o zi proastă o zi bună

E una dintre acele zile în care totul merge pe dos și nimeni nu-ți intră în voie? Sau pur și simplu o zi în care îți lipsește energia? Nu te grăbi să o cataloghezi drept una dintre cele mai dificile zile înainte să testezi câteva metode de „îmbunătățire”. Așadar, cum transformi o zi proastă într-o zi bună?

  1. Privește lucrurile din alt unghi

Fericirea nu este doar despre zile bune. Potrivit unui studiu publicat de American Psychological Association, la care au participat peste 2.300 de studenți din Statele Unite, China, Brazilia, Germania, Polonia, Israel, Ghana și Singapore oamenii se simt mai fericiți când trăiesc emoții autentice, chiar dacă ceea ce simt este neplăcut. Poate că nu este o zi bună, dar poate fi una valoroasă.

  1.  Fă o scurtă plimbare

O plimbare de 30 de minute îți pune sângele în mișcare și reduce nivelul stresului.

  1. Pregătește o gustare sănătoasă

Dă-i organismului energie. Starea de bine din corp va fi preluată și de către creier.

  1. Să se-audă muzica!

Nu există remediu mai bun decât feel good music, că doar nu degeaba îi zice așa. Dacă nu ai deja un playlist cu piesele preferate, vei găsi pe YouTube destule colecții de muzică optimistă.

  1. Îndreaptă spatele

O anumită poziție a corpului îți poate influența întreaga stare de spirit. Poți învăța cum să îți ajustezi postura cu ajutorul cursurilor de yoga.

  1. Oferă-ți un cadou

Ciocolata face ziua mai bună. O întreagă cutie de înghețată este chiar mai eficientă, dacă e să ne luăm după filme. Câteva produse pentru îngrijirea tenului au însă efect nu doar azi, ci și mâine.

  1. Zâmbește, pur și simplu

Nu doar râsul, dar și zâmbetul – chiar și cel fals – este sănătos. Persoanele care zâmbesc la finalul unor activități solicitante au un nivel de stres scăzut, după cum arată un studiu publicat de Psychological Science.  

Sursa foto: Shutterrstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top