Now Reading
Dacă tot voia o relație deschisă, era bine să îmi comunice și mie acest lucru…

Dacă tot voia o relație deschisă, era bine să îmi comunice și mie acest lucru…

Nu toți suntem dornici sau pregătiți să avem o relație deschisă. Eu, una, nu am niciun interes în această direcție. Și totuși, m-am confruntat și cu această variantă…

Citește și:

Am ieșit dintr-o relație toxică și mi-am recăpătat încrederea în mine. Apoi m-am întors la el…

Am vrut să discut cu mama despre lucrurile care m-au marcat. Mai bine nu încercam…

Pe Mihai l-am cunoscut la o petrecere și părea un tip foarte echilibrat, optimist, inteligent, cu simțul umorului… m-a cucerit rapid. Evident, faptul că arăta bine era un plus. Am început să ieșim la scurt timp după aceea și timp de patru luni se înfiripase deja o relație între noi.

Discutasem și despre așteptările de la un partener și despre ce își dorește fiecare de la viață, totul părea o comunicare deschisă, sinceră și constructivă.

M-am îndrăgostit de el și de faptul că aveam destul de multe lucruri în comun. Amândoi sociabili, amândoi responsabili, muncitori… știam să ne distrăm împreună, să avem program separat, dar și să investim în relație. Părea că mergem într-o direcție potrivită.

Într-o seară, m-a invitat la el acasă (locuiește lângă București) unde dădea o petrecere cu câțiva prieteni. Cunoșteam câțiva prieteni ai lui, dar era o ocazie să îl văd între ei și mă bucura ideea. Totuși, așa cunoști mai bine un om.

Am reușit însă, în acea seară, să îl cunosc atât de bine încât am luat-o în direcția opusă fără remușcări.

Mihai dăduse o petrecere pentru cupluri disponibile să facă sex în grup sau să își schimbe partenerii între ei. La început nu mi-a picat fisa… deși nu sunt din vreun grup cu nevoi speciale, dar nici prin minte nu îmi trecea că poate fi vorba despre asta.

Eu eram la o petrecere între prieteni și mă comportam ca la o petrecere… cu prietenii mei. Văzând însă că diverși „prieteni” ai lui îmi fac avansuri mai mult sau mai puțin subtile, l-am luat deoparte pe Mihai și i-am spus că îmi e puțin inconfortabil.

El, foarte bine dispus de altfel, mi-a spus că din când în când ei fac asta și pentru el e ok dacă vreau să mă culc cu vreunul dintre ei. Nu sunt obligată, desigur, dar ca experiență poate fi excelentă!

Deși am fost înclinată să cred că este o glumă, din ce începuse să se petreacă pe acolo m-am prins că doar eu cred asta. Nu era nicio glumă, iar pe mine nu mă „avertizase” sau „întrebase” nimeni.

I-am spus că voi spune pas acestei experiențe de viață excelente și că, deși realizez că voi rămâne cu cunoștințe limitate în privința sexului în grup, îmi asum „bezna” aceasta.

Mi-a spus că el este adeptul relațiilor deschise, lucru pentru care l-am felicitat, deși preferam să îmi transmită și mie interesul lui. Nu de alta, dar deja mă panicase ideea că putea să îmi transmită și alte chestii care trec cu tratamente îndelungate…

Am făcut stânga împrejur, am plecat și nici nu m-am uitat în urmă.

Totuși, ce e în creierul cuiva care face chestia asta și nu întreabă, nu încearcă să afle măcar dacă celălalt este interesat, dacă este o opțiune și pentru partener.

Nu este exact o chestie spontană precum cumpărarea unei perechi de pantofi de care nu ai nevoie dar care îți plac…

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top