Now Reading
M-a înșelat și m-a părăsit pentru ea. Despărțirea a fost îngrozitoare, dar acum mă simt un alt om

M-a înșelat și m-a părăsit pentru ea. Despărțirea a fost îngrozitoare, dar acum mă simt un alt om

Avatar photo

Orice despărțire doare, mai ales când te părăsește pentru altcineva. Cum îți revii? Uite câteva idei puse în practică de o cititoare.

„Îmi iubisem foarte mult fostul partener, prin urmare despărțirea de el a fost extrem de dureroasă. Mai ales pentru că am fost părăsită pentru o alta.

Prin urmare, nici prin cap nu mi-a trecut să am o nouă relație, dar aveam diverse aventuri, pentru a-mi «distrage atenția». Așa a trecut aproape un an, în care am realizat că nu fac nimic ca să mă vindec și nici nu merg mai departe.

Citește și:

Doar pentru că tu vrei o relație serioasă, nu înseamnă că el va ține cont de asta

Tata este un infidel, iar eu mi-am ales bărbați care m-au înșelat…

Parcă mă pedepseam că nu am fost suficient de bună pentru el. Am apelat la un psiholog, dar nu am mers decât la câteva ședințe. Am realizat cât de mult depinde de mine să îmi revin.

Mi-am selectat cu grijă prietenii dintre cei care nu aveau legătură cu fosta relație. Am mers la cursuri de dans și pictură, pentru că mereu îmi dorisem. Am reluat lecțiile de pian, la care renunțasem, dar de care îmi era dor.

Am citit o tonă de cărți de dezvoltare personală și am urmărit diverse filmulețe instructive. Treptat, am descoperit că sunt în stare să am o viață activă, frumoasă, de care să mă bucur.

Și am reînvățat să mă iubesc pe mine și pentru mine să fiu suficient de bună. Am înțeles cu claritate și ce s-a întâmplat în fosta relație și cât de mult așteptam să fiu validată, aprobată, valorizată.

Sunt lucruri firești, e adevărat, dar foarte dificile dacă tu nu ai învățat să ți le oferi vreodată. Acum mă simt o altă persoană. Chiar cred că despărțirea respectivă e cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top