Now Reading
Nu poți să nu slăbești cu dieta NUPO!

Nu poți să nu slăbești cu dieta NUPO!

Revista Psychologies
nu-poți-să-nu-slăbești-cu-dieta-nupo

Cu o istorie de 41 de ani, NUPO, dieta țărilor scandinave, originară din Danemarca, este un program de slăbit și de menținere a greutății obținute fără să îți ceară schimbări radicale de viață.

Produsele NUPO au fost concepute în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de către Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității al țărilor nordice. Misiunea lui a fost de a-și ajuta pacienții să se pregătească pentru o operație de bypass gastric, oferindu-le cât mai puține calorii, pentru o scădere în greutate rapidă și sigură. El a înființat o echipă de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD). Dieta VLCD a deschis o nouă cale pentru regimurile de slăbire, făcându-le mai sănătoase pentru organism, cu produse care conțin toate vitaminele, mineralele, proteinele și fibrele esențiale. O adevărată putere nutrițională (Nutritional Power) din care a derivat actuala dietă NUPO. Aceasta oferă produse care alcătuiesc întreg meniul unei zile, precum și substitute de mese și suplimente alimentare care permit menținerea rezultatelor obținute.

În momentul de față, NUPO este o dietă folosită în întreaga lume, recomandată între 18 și 80 de ani, testată clinic și cercetată de 37 de studii științifice independente care i-au reconfirmat valoarea indiscutabilă. De la lansare, NUPO a ajutat oamenii din întreaga lume să piardă în greutate, să reducă afecțiuni care sunt adesea rezultatul supraponderii și obezității, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială și colesterolul.

Acum NUPO a ajuns și în România cu o gamă completă în favoarea siluetei tale. Produsele NUPO sunt certificate de Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA), înregistrate la Ministerul Sănătății, conțin ingrediente aprobate de OMS și sunt produse în UE. Dieta NUPO se supune Legislaţiei Europene şi Naţionale: EU2017/1798 completare la EU 609/2013 privind dietele înlocuitoare complete de mese, foarte scăzute în calorii.

O dietă eficientă, comodă și avantajoasă

Pentru cei care se tem de diete care le cer să-și reducă sau să-și perturbe activitatea cotidiană, ocupându-se toată ziua cu preparatul unor mese dietetice care oricum nu le aduc mare satisfacție gustativă, pentru cei care se tem că nu vor duce dieta la capăt din cauză că nu vor avea suficienți nutrienți pentru a performa la nivelul lor de activitate, dieta NUPO reprezintă o veste bună:

  • mesele sunt deja cântărite,
  • caloriile sunt deja numărate (120 kcal/ masă – 800 kcal/zi),
  • se prepară într-un minut, adăugând numai puțină apă,
  • putem lua cu noi dieta zilnică oriunde, chiar în poșetă,
  • mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega). 29 vitamine şi minerale, fibre, 80gr proteine pe zi, Omega 3, 6, 9, acizi graşi, acid linoleic.

Dieta NUPO îți asigură necesarul alimentar pentru întreaga zi – nu mai trebuie să adaugi nimic, doar puțină apă pentru a reconstitui mâncărurile preferate: Supe, Shake-uri, Oatmeal (Musli), Chili Sin Carne, Omletă, Couscous, etc. Deși în formulă instant, acestea conțin numai ingrediente naturale și sunt foarte plăcute la gust. Nu numai că este o dietă ușor de ținut, este și foarte avantajoasă ca preț. Îți poți alege gustările, orele de masă, combinațiile, după poftă și imaginație. Produsele NUPO nu conțin zahăr; printre ele se află produse vegane și fără lactoză. Ținută astfel, dieta NUPO te ferește de temutul efect yoyo. Pentru a menține rezultatele, sunt recomandate NUPO One Meal și NUPO Slim Boost.

Program complet

Un program de slăbit corect are două componente: pierderea în greutate și menținerea greutății. Ambele se pot realiza în principal prin schimbarea obiceiurilor alimentare: controlul alimentației și reducerea caloriilor ingerate. Produsele NUPO au aceste funcții și cuprind patru categorii:

Dieta NUPO de Slăbit – săracă în calorii, asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, cu un aport nutrițional corect pentru a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.

NUPO One Meal (Înlocuitorii de mese) – înlocuiesc comod, rapid și sănătos o masă de 200 calorii. Au gust foarte plăcut și o compoziție completă și corectă din punct de vedere nutritiv. Sunt recomandați atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru menținerea greutății.

Gustări Proteice – au un conținut crescut de proteine și sunt recomandate ca gustare rapidă între mese sau ca alternativă la snack-urile pline de calorii și cu un conținut nutritiv scăzut și dezechilibrat. Sunt ideale pentru menținerea greutății sau pierderea kilogramelor în plus, dar și înainte și după antrenamentele sportive.

Slim Boost – acceleratori ai metabolismului, sunt suplimente alimentare naturale. Se folosesc în combinație cu produsele Dieta NUPO și/sau NUPO One Meal, dar și pur și simplu ca suplimente la mesele zilnice sau în situațiile în care se întâmplă să mănânci mai puțin sănătos sau pur și simplu prea mult față de câte calorii poți arde. Slim Boost apar în patru variante, fiecare cu o funcție specială:

  1. Burn My Fat accelerează arderea grăsimilor.
  2. Capsulele Fill My Tummy se iau cu cca 30 minute înainte de masa principală și vor umple stomacul cu fibre alimentare fără calorii, reducând volumul de alimente ingerate.
  3. Cu 15 minute înainte de masă, capsulele Fat Fighter reduc absorbția grăsimilor din alimentație cu până la 42%. Pliculețele Calorie Fighter se dizolvă în apă cu 15 minute înainte de masă – un cocktail delicios pentru a reduce aportul caloric zilnic, prin împiedicarea absorbției zaharurilor și grăsimilor din alimentele ingerate în proporție de 42%.
  4. Calorie Fighter reduce pofta de mâncare și stimulează starea de sațietate.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top