Now Reading
Eveniment online: lansarea cărții „Forța Vitală” de Tony Robbins

Eveniment online: lansarea cărții „Forța Vitală” de Tony Robbins

Revista Psychologies
eveniment-online-lansarea-cărții-forța-vitală-de-tony-robbins

! (ACT și Politon) te invită miercuri, 19 aprilie, de la ora 19.00, la lansarea celei mai noi cărți a lui Tony Robbins, „Forța vitală”, alături de:

  • Andreea Halikias, autor bestseller, speaker, ghid în storytelling;
  • Angel Răducanu, coach, trainer, business consultant;
  • Liviu Păsat, autor, antreprenor, speaker;
  • Florin Păsat, autor bestseller, business & life coach.

În cadrul evenimentului online care se va desfășura live pe pagina de Facebook a Editurii ap! (ACT și Politon), Andreea Halikias, Angel Răducanu, Liviu Păsat și Florin Păsat vor purta un dialog antrenant despre cel mai recent titlu al lui Tony Robbins, „Forța vitală”. Cei care vor urmări live evenimentul vor avea parte și de câteva surprize: o reducere consistentă la cartea „Forța vitală”, reduceri la toate titlurile semnate de Tony Robbins disponibile la Editura ap! (ACT și Politon) și posibilitatea de a câștiga un pachet de cărți ale lui Tony Robbins.

„Forța vitală” de Tony Robbins, în colaborare cu dr. Peter H. Diamandis și dr. Robert Hariri, vorbește despre cele mai noi descoperiri din domeniul medicinei care ne dau posibilitatea în momentul de față să tratăm unele dintre cele mai grave boli, chiar și pe cele considerate până nu demult incurabile, să ne menținem tineri până la vârste înaintate și să ne bucurăm de o stare de spirit excelentă chiar și atunci când împrejurările nu sunt dintre cele mai favorabile. Această carte va fi o sursă neprețuită de inspirație pentru toți cei interesați să trăiască mai mult și mai bine și să aibă mai multă energie și vitalitate fără cofeină sau alte stimulente.

„Tony Robbins este un nume care nu mai are nevoie de prezentare. Chiar dacă în domeniul sănătății și vitalității nu e un expert, are marele avantaj al experiențelor proprii care au și inspirat această carte. În „Forța vitală”, Tony Robbins ne împuternicește să devenim CEO-ul sănătății, fericirii și vitalității noastre, folosind cele mai noi descoperiri medicale. Suntem onorați să găzduim acest eveniment de lansare a cărții în România și ne bucurăm să avem acces direct la atât de multă inspirație și la atât de multe resurse practice.”, a spus Andreea Halikias.

Tony Robbins este autor de bestsellere, antreprenor și filantrop, fiind adesea supranumit strategul de afaceri nr. 1 al Americii.

Peter H. Diamandis are o dublă specializare în genetică moleculară și inginerie aerospațială și deține o diplomă în medicină la Harvard Medical School. Fundația înființată de el – XPRIZE – concepe și administrează competiții la scară largă adresate echipelor tehnice și științifice, cu obiectivul de a încuraja noi descoperiri științifice în beneficiul umanității.

Robert Hariri este doctor în medicină specializat în neurochirurgie și biomedicină, remarcându-se la nivel mondial prin faptul că a deschis calea pentru utilizarea celulelor stem în tratamentul unei game largi de boli.

Editura ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în non-ficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tony Robbins, Wayne Dyer, Tim Ferriss, Robin Sharma, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții.

Andreea Halikias este autoarea unui bestseller, speaker și fondatoarea Halikias & Co. Are o experiență de 15 ani în marketing și vânzări și este ghid certificat StoryBrand. Până în prezent, a generat aproximativ 4 milioane de dolari pentru antreprenorii cărora le-a oferit consultanță în storytelling și leadership. Andreea Halikias ghidează autorii să scrie și să publice cărți care să îi ajute să își dezvolte afacerile sau să evolueze în domeniile în care sunt specialiști. I-au trecut prin mână peste 700 de cărți și numai în ultimul an a lucrat cu peste 30 de autori români și străini.

Angel Răducanu este antrenor de oameni mari și sprijină dezvoltarea clienților prin business & life coaching, consultanță de business, strategie de vânzări și training-uri personalizate nevoilor companiilor cu care lucrează, fiind recomandat de clienții lui pentru claritate, acțiune și rezultate. Cu o experiență de 22 de ani în vânzări practice și management, se ocupă actualmente de creșterea și reorganizarea companiilor cu între 1 și 200 de angajați, ajutându-i pe proprietarii de afaceri și pe directorii de vânzări să obțină rezultate și profit și să evite irosirea de resurse.

Liviu Păsat este antreprenor, trainer, autorul cărții „Obiceiuri care fac toți banii” (lansată în România și Anglia), speaker și creatorul evenimentului live „Trezește banii din viața ta”, la care au luat parte peste 30.000 de oameni din țară și din străinătate. A participat de nenumărate ori la seminariile live ale lui Tony Robbins – „Unleash The Power Within” – la Londra, Roma, Amsterdam (Business Mastery) și Florida (Date with Destiny) și a făcut parte din echipa lui Tony Robbins în cadrul evenimentelor pe care le-a organizat la Londra.

Florin Păsat este trainer și speaker din 2001. Și-a început cariera cu training-uri de marketing, comunicare și management, fiind „prins” pe parcurs de „virusul” dezvoltării personale. A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „crește oameni”.

În anul 2012 a decis să combine experienţa de viață acumulată în procesul evoluției personale cu abilităţile de trainer și astfel s-a născut proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!” (http://www.atrageabundenta.ro). De-a lungul timpului a vorbit în faţa a peste 50.000 de persoane, inspirându-le şi motivându-le să treacă la acțiune. A acumulat expertiză în peste 5.000 de sesiuni de coaching unu-la-unu și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit.

Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie, participanții la seminariile şi trainingurile sale au apreciat energia şi implicarea lui, dar şi „AHA!”-urile exclamate pe parcursul discursurilor sale.

Ia-ți invitația oficială la evenimentul de lansare: https://view.flodesk.com/pages/642bd47975b1267f9e6330e2

Editura ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost înregistrate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audio, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing. Titlurile editurii se găsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: actsipoliton.ro

Instagram: instagram.com/actsipoliton

Facebook: facebook.com/actsipoliton

Linkedin: linkedin.com/company/edituraactsipoliton

YouTube: youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: tiktok.com/@actsipoliton

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top