Now Reading
Nu îmi place când prietenii mei bărbați încep să-și bârfească partenerele în fața mea

Nu îmi place când prietenii mei bărbați încep să-și bârfească partenerele în fața mea

Avatar photo

„Eu cred că prietenia bărbat-femeie nu e distinctă de una între două persoane de același sex… cu niște excepții. De exemplu, nu îmi place când prietenii mei bărbați încep să-și bârfească partenerele în fața mea, uneori la un nivel de intimitate care mă dezgustă.

Chiar dacă suntem amici, nu țin să știu cum fac ei sex, ori faptul că ea nu trage apa la toaletă de fiecate dată. Îmi displace să aud și că bărbații tratează cuceririle feminine exact așa, ca pe niște cuceriri, un palmares.

Sunt femeie și sunt solidară cu alte femei, chiar dacă mi se pare că ele sunt niște fraiere și că pică prea ușor în așternut. Știu, instinctiv, că femeile nu tratează un bărbat cu ușurința cu care bărbații le tratează.

Citește și:

Pentru mine, cel mai important lider va fi mereu tata

Partenerul potrivit… poate fi o chestiune de noroc

Orice femeie, mai mult sau mai puțin deschis, își dorește o relație de la tipul cu care se culcă. Atunci, de ce să aud cum amicul meu Gigel vrea să «i-o pună ăleia și gata»?

De fiecare dată când un amic de-al meu, bărbat, face asta, îl întreb: «Dacă ar fi sor-ta în locul tipei respective, ce ai crede despre cel care o tratează așa?». De obicei, amuțesc.

Apoi, nu îmi place când amicii mei de sex masculin mă tratează de parcă aș fi bărbat, adică își imaginează că dacă nu flirtăm, atunci e ok să injure de față cu mine sau să facă gesturile pe care le fac ei în gașca lor de băieți.

Sunt femeie, deștepților, și nu vreau nici să vă miros șosetele, așa cum vi le atârnați voi în căminul de studenți, și nici să vă aud conversația de vestiar. Cred că trebuie să avem standarde, chiar dacă nu e vorba de flirt și curtoazie.

Este vorba de politețe. Mă aștept ca prietenii mei de sex masculin să se asigure că ajung cu bine acasă dacă am plecat noaptea de la club, sau să mă ajute să car valiza mai grea.

Nu sunt neajutorată, sunt femeie. Și, chiar dacă nu avem vreun interes erotic, aștept tratament conform cu standardele.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top