Now Reading
Am crezut initial ca e doar o psihoza generala

Am crezut initial ca e doar o psihoza generala

Revista Psychologies

Am crezut initial ca e doar o psihoza generala, ca aceasta criza nu ne va afecta economic, dar vad din ce in ce mai multe spatii de inchiriat, din ce in ce mai multe firme inchise, din ce in ce mai mult resimtim in buzunare povara cheltuielilor casnice si nu numai. Iar daca resimtim aceste cheltuieli casnice, e clar ca vom fi nevoiti sa nu mai consumam asa mult si atunci…

Probabil trebuia sa vina si un astfel de moment in care concurenta sa isi spuna cuvantul. Cred ca va fi modalitatea prin care firmele capusa vor disparea, dar si cele in care se rulau f multi bani negri. Nu e chiar asa rau! Nu?

E adevarat ca pentru multi a fost oportunitatea prin care au scapat de obligatiile fata de stat de a tine angajati un anumit numar de persoane si nu au scapat ocazia. O problema este insa dupa parerea mea pentru firmele care exportau. Criza nu e doar la noi, e si in UE. Daca nu se mai exporta e clar ca astfel de firme vor avea de suferit ceea ce nu e bine deloc. Cred ca si domeniul constructiilor va avea de suferit si nu in ultimul rand comertul.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top