Now Reading
Aveti o problema de cuplu

Aveti o problema de cuplu

Problema mea este sotul meu. Pana sa ne casatorim am avut o viata intima destul de activa. Dupa ce ne-am casatorit au inceput refuzurile din partea lui. Suntem casatoriti de 3 ani si nimic nu s-a schimbat cu toata rabdarea mea si cu insistente nu vrea sa recunoasca ca are o problema. De medic nu se pune problema, spune ca nu are nimic si ca este bine, nu are pe nimeni, vine acasa devreme, ba chiar este f. gelos, nu este genul care sa poata sa ascunda o relatie, este atent cu mine. Tot timpul cand il intreb de ce nu doreste sa avem relatii intime, spune ca nu stie. Inaintea mea a avut o relatie cu destul cu multe certuri, despartiri frecvente. Incerc pe cat posibil sa fiu intelegatoare dar ca sa ai relatii intime 2-3 la numar pe an deja mi se pare prea mult. Intrebarea mea: se poate rezolva problema aceasta vreodata? Mi se pare f grava si parca nu se mai sfarseste. Multumesc, Georgiana.

Intrebare pusa de: Georgiana, 30

Raspunsul psihologului:

2-3 acte sexuale pe an este intr-adevar o frecventa extrem de redusa. Ar fi de dorit sa acceptati amandoi ca aveti o problema de cuplu.

” Tot timpul cand il intreb de ce nu doreste sa avem relatii intime, spune ca nu stie”. Dar ar vrea sa stie? Ar vrea ca situatia sa se schimbe? El cum vede situatia in viitor? Se teme de ceva anume? Sa nu aiba copii, de exemplu? Doreste de la tine o relatie de tip mama-copil, in care tu esti mama, el copilul?

Imi spui ca este foarte gelos. Isi da seama ca, refuzand sa va ofere satisfactie sexuala, creeaza premisele necesare pentru ca in viitor sa va indragostiti de un alt barbat?

Refuzul de a gandi asupra problemelor nu face decat sa le agraveze.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top