Now Reading
Ma face sa descopar in mine o parte foarte agresiva

Ma face sa descopar in mine o parte foarte agresiva

Mi se intampla ceva destul de iesit din comun cu prietenul meu. Ma face sa descopar in mine o parte foarte agresiva si foarte greu de controlat. Asa de tare ne certam incat simt ca imi vine sa imi dau pumni in cap de nervi si abia ma pot controla sa nu sar la gatul lui. cateodata simt ca lucrurile imi scapa de sub control si ca eu chiar nu sunt normala. Problema e ca numai cu el mi se intampla. Ce-i drept, relatia noastra nu merge deloc bine. Am incercat sa ne despartim dar nu pot fara el, tot la el ajung . Insa nici cu el nu mi-e bine pentru ca m-am schimbat foarte mult si sunt tot timpul nervoasa cand sunt cu el. Intrebarea mea e cum as putea sa gasesc o solutie sa ne fie bine amandurora?

Intrebare pusa de: Bianca, 22

Raspunsul psihologului:

„Ma face sa descopar in mine o parte foarte agresiva si foarte greu de controlat.” Este o observatie excelenta! Prietenul tau te ajuta sa descoperi parti din tine – in cazul de fata, o parte foarte agresiva. De multe ori, cautam sa scapam de parti din noi care nu ne convin. Le ascundem „sub pres” sau le proiectam in altii. Prietenul tau te aduce in contact cu aceasta parte agresiva din tine pe care nu doresti sa o vezi, sa o accepti.

Cat priveste solutia la problema voastra, aceasta presupune un efort sustinut si indelungat de constientizare, care este greu de facut de unul singur.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top