Now Reading
O data la 2-3 saptamani ne despartim

O data la 2-3 saptamani ne despartim

Am avut sau am o relatie cu un baiat cam de 3 ani. Nu mai stiu ce sa ma fac. El spune ca nu vrea sa ne despartim. Dar o data la 2-3 saptamani ne despartim sau facem pauza pentru orice motiv. Si in timp ce suntem desp face orice sa ma raneasca. Iese in oras, da de inteles ca nu-i mai pasa. Dupa o saptmana se intoarce la mine spunandu-mi ca ii pare foarte rau si va face orice sa mearga bine relatia. 2 zile merge bine si iar o luam de la capat. Cand suntem impreuna nu ma lasa nicaieri la suc cu colegele sau fara el. Ma ameninta ca ne despartim daca plec undeva. Uneori e foarte indiferent si ma doare acest lucru. As da orice sa mearga relatia ca inainte. Deocamdata suntem despartiti. Si acum face orice sa ma raneasca. Nu i-am gresit cu nimic. Pur si simplu dintr-o mica cearta ne despartim. Am incercat sa-l uit de multe ori. El stand la 2 scari de mine, il vad zilnic, mi-e cam greu sa-l uit. De lucrat nu ma lasat sa lucrez, crezand ca voi fi cu altcineva. Ce e de facut?

Intrebare pusa de: deea, 0

Raspunsul psihologului:

Poate ar trebui sa va puneti cateva intrebari legate de modul in care intrati dumneavoastra intr-o relatie. Care-i motivul pentru care il primiti mereu inapoi dupa ce va raneste? Cum de reveniti mereu la aceeasi suferinta? Aveti speranta ca lucrurile se vor schimba, dupa ce trei ani au mers la fel? Ce exista in dumneavoastra de va face sa fiti atat de receptiva la nevoia lui de a va controla total?

Intre voi pare a fi un joc de-a care e cel dorit, cine are nevoie de celalalt. Cand sunteti despartiti, el va vrea langa el (isi doreste sa nu-l uitati, avand grija sa ramana prezent prin apropiere, apoi va simte lipsa si isi cere iertare) dvs sunteti cea dorita, iar cand ajungeti sa fiti langa el, ori devine indiferent, iar dvs va simtiti respinsa, ori va doreste concret si permanent alaturi, de parca v-ar inghiti cu totul. Iar dvs il doriti pe el oricum. Problema se pune: ce va face sa fiti asa?

Ati putea discuta despre aceste lucruri cu o persoana calificata.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top